Survivor 2021. Mellina, eliminată după trei luni. „Prima apariţie în civilizaţie“ FOTO

Survivor 2021. Mellina, eliminată după trei luni. „Prima apariţie în civilizaţie“ FOTO

FOTO Kanal D

Ediţia de diminică seara a aliniat patru concurenţi importanţi la start-ul cursei pentru eliminare: Mellina şi Sorin de la Războinici şi Jador şi Elena, de la Faimoşi. Cea care a părăsit competiţia, după trei luni intense în jungla din Republica Dominicană, este solista Mellina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Învinşi în primul joc de imunitate al săptămânii, Războinicii s-au văzut nevoiţi să nominalizeze un coechipier pentru eliminarea din Survivor România 2021. 

Strategiile puse în mişcare, neînţelegerile din echipă şi starea emoţională a Mellinei i-au deteminat pe colegii ei să o voteze. "Furnciuţa", aşa cum a fost poreclită cântăreaţa din echipa Războinicilor, a fost la mâna publicului, după ce a fost propusă spre eliminare în ediţia Survivor de vineri, 9 aprilie. A fost împăcată cu ideea că ar putea părăsi competiţia şi iată că asta s-a şi întâmplat duminică seara. 
 
Mellina s-a "bătut" cu Sorin, Jador şi Elena pentru a rămâne în cursă, însă a fost eliminată de la Survivor România 2021.
 
"După primul traseu la Survivor, fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici vreau să fie dovada că orice om poate face orice în viaţa asta. Sunt o simplă cântăreaţă, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice. Le mulţumesc fiecăruia din echipa asta, am învăţat de la fiecare o lecţie. Dumnezeu a zis că mi-am învăţat lecţiile. Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulţumesc pentru această experienţă. Furnicuţa out!”, a declarat Mellina, după care şi-a îmbrăţişat colegii şi le-a promis: "Ne vedem în Vamă".
 
Citeşte mai mult pe click.ro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările