SURVIVOR 2021 Majda a răbufnit după eliminare. Cine trebuia să plece înaintea ei: „Topul era făcut”

SURVIVOR 2021 Majda a răbufnit după eliminare. Cine trebuia să plece înaintea ei: „Topul era făcut”

Majda Aboulumosha a fost eliminată, duminică seara, de la Survivor România, după ce Jador, care a ieşit preferatul publicului pentru a patra oară consecutiv, a votat-o spre eliminare. A fost pentru a doua oară când Majda a fost nominalizată pentru eliminare la Survivor România şi, de data aceasta, sorţii n-au mai fost de partea ei, mulatra părăsind astfel competiţia.

„Simt o eliberare, număr secundele până când voi urca în avion şi voi reveni în ţară. Mi s-a dat telefonul înapoi, primul mesaj era de la fetiţa mea, Jaqueline, care mi-a scris: «mami, nu mai pot de dorul tău!» Am o satifacţie mare pentru că oamenii au crezut în mine, am găsit multe mesaje de încurajare. Oamenii au văzut în mine o luptătoare. Am dormit cu şobolanii, dădeam la o parte şerpii cu mâna. Este o competiţie foare dură, nu mă aşteptam să fie atât de greu”, a declarat Majda, direct din Republica Dominicană, la emisiunea la Teo Show, de la Kanal D.
 

Citeşte pe click.ro cine trebuia să plece înaintea Majdei: „Topul era făcut”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările