Răspunsul neaşteptat al unui ascultător Europa FM la întrebarea „Sunteţi heterosexual?“, după o dezbatere privind familia tradiţională VIDEO

Răspunsul neaşteptat al unui ascultător Europa FM la întrebarea „Sunteţi heterosexual?“, după o dezbatere privind familia tradiţională VIDEO

Moise Guran moderează emisiunea „România în Direct“ de la Europa FM FOTO captură video

În timpul unei dezbateri privind referendumul familiei tradiţionale, în cadrul emisiunii „România în Direct“ de la Europa FM, jurnalistul Moise Guran l-a întrebat pe un ascultător dacă este heterosexual, iar răspunsul acestuia a fost unul neaşteptat.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul unei dezbateri privind referendumul de schimbare a Constituţiei pe tema familiei tradiţionale, un ascultător  Europa FM şi-a exprimat opinia, poziţionându-se în favoarea familiei tradiţionale, declarând că este o temă foarte importantă pentru poporul român: 
 
„Mi se pare o temă foarte importantă pentru poporul român şi cu orice risc, chiar dacă există un risc foarte mare să se fraudeze referendumul, eu mă duc la vot să suţin întemeierea familiei prin căsătoria dintre o femeie şi un bărbat. Asta e părerea mea“, a spus bărbatul. 
 
După discuţia în contradictoriu, Moise Guran l-a întrebat dacă este heterosexual, iar răspunsul ascultătorului a fost unul neaşteptat: „Eu? niciodată! Doamne fereşte, cum să fiu heterosexual? Am nevastă acasă!“. 
 
„E o problemă cu înţelegerea termenilor. Văd că aveţi nişte păreri foarte puternice într-un domeniu pe care…“, a intervenit Guran, izbucnind în râs.  
 
„Da, se poate…“, a venit replica ascultătorului Europa FM. 
 
„Nu faceţi diferenţa între homosexual şi heterosexual, dar nu vreau să pornesc o dezbatere aici. Am înţeles că mergeţi la referendum, vă ţin pumnii“, a mai spus Moise Guran. 
 

Referendumul de schimbare a Constituţiei pe tema familiei tradiţionale urmează să aibă loc pe parcursul a două zile, în 6 şi 7 octombrie. Costul total al organizării referendumului se ridică la 163,712 milioane de lei, adică aproximativ 35 de milioane de euro.

Întrebarea la care vor răspunde alegătorii cu „da” sau „nu” este: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: