Răspunsul Discovery la propunerea Telekom de a face un pachet separat Discovery-Eurosport: „Ne discriminează“

Răspunsul Discovery la propunerea Telekom de a face un pachet separat Discovery-Eurosport: „Ne discriminează“

Telekom şi Discovery nu au ajuns încă la o înţelegere FOTO arhivă

Discovery a oferit un răspuns oficial la propunerea Telekom de a face un pachet doar cu posturile Eurosport şi Discovery. Cele două companii n-au ajuns încă la o înţelegere, după ce negocierile pentru un nou contract au eşuat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o poziţie oficială, Discovery a transmis:

„Le cerem scuze telespectatorilor pentru că trebuie să fie martorii acestei discuţii – nu aceasta a fost intenţia noastră. Credem în libertatea de a alege, câtă vreme există fair-play. Dacă Telekom România ar include toate canalele TV din portofoliu în pachete din care telespectatorii să aleagă, atunci propunerea înaintată ar avea sens. Însă propunerea actuală ne discriminează, izolând canalele noastre, dar menţinând aceeaşi structură de pachete şi costuri pentru celelalte canale TV. Nu credem că este o abordare corectă faţă de noi sau faţă de fanii noştri, aşa că nu o putem accepta. Rămânem deschişi la negocieri fair-play cu Telekom, purtate cu bună-credinţă“.

Conducerea Telekom a propus, într-o scrisoare publică, crearea unei extra-opţiuni sau a unui pachet suplimentar în care să fie incluse programele Discovery şi Eurosport. Telekom a mai prezicat că pachetul suplimentar va avea fix preţul propus de Discovery, fără a adăuga nicio marjă la aceste tarife.

Amintim că piaţa de cablu este afectată de o nouă dispută, de această dată între Telekom şi Discovery, după ce negocierile au picat, iar operatorul de cablu a scos din grilă canalele companiei, inclusiv Eurosport.

Compania Discovery a comunicat intens ieşirea din grila Telekom, susţinând că operatorul de cablu nu a fost deschis la negocieri şi îndemnând abonaţii să ia atitudine. 
 
Într-un comunicat de presă, reprezentanţii Telekom România a solicitat grupului Discovery „să înceteze campania publică injustă împotrivă şi să îşi asume partea sa de responsabilitate pentru rezultatul negocierilor“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: