Mecanicul auto Radu Palaniţă a câştigat „Românii au talent“. Ce concurenţi au ocupat locurile doi şi trei: „Nu m-am aşteptat la aşa ceva“ VIDEO

Mecanicul auto Radu Palaniţă a câştigat „Românii au talent“. Ce concurenţi au ocupat locurile doi şi trei: „Nu m-am aşteptat la aşa ceva“ VIDEO

Radu Palaniţă FOTO Pro TV

Radu Palaniţă a câştigat cel de-al zecelea sezon „Românii au talent“, în finala difuzată live vineri seară, 29 mai, la Pro TV. Locurile doi şi trei au fost premiate cu 20.000 de euro şi 10.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Radu Palaniţă, mecanicul auto cu voce de aur pentru care Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz-ul în etapa audiţiilor, a câştigat marele premiu de 120.000 de euro de la „Românii au talent“, în finala celui de-al zecelea sezon, de vineri, 29 mai. 
 

Pe locul doi, premiat cu 20.000 de euro, s-a clasat Siena Vuşcan (10 ani) iar locul trei, premiat cu 10.000 de euro, a fost ocupat de pianistul Mihai Ţigaret (13 ani).

„Sunt foarte emoţionat, nu credeam că oamenii vor avea atât de multă încredere în mine. Încă nu realizez ce s-a întâmplat. Aş vrea să le transmit tuturor celor care au fost alături de mine şi vor fi pe mai departe că acest moment a fost piatra de temelie pentru ceea ce va urma în cariera mea, iar acest lucru li se datorează şi lor. În viaţă trebuie să încerci, trebuie să prinzi curaj“, a declarat Radu Palaniţă.  

„Românii au talent este o emisiune despre oameni ca tine. Îmi pari un tip modest, sincer şi chiar un exemplu. Te felicit şi mă minunez şi eu odată cu tine“, a declarat Mihai Petre.

„Te aşteaptă un viitor foarte frumos“, i-a spus şi Andi Moisescu. 

Radu Palaniţă a mărturisit că s-a apucat de cântat abia la 36 de ani, dar că muzica este pasiunea sa cea mare. După ce, la audiţii, a reuşit să impresioneze juriul, iar pe Florin Călinescu l-a convins să apese pe butonul auriu, Radu Palaniţă a ajuns direct în marea finală naţională.

După momentul său, când a cântat în manieră proprie hitul „My Way“, Radu Palaniţă a obţinut cele mai multe voturi de la telespectatorii români şi a câştigat premiul cel mare - titlul de Cel mai talentat şi suma de 120.000 de euro.


Clasamentul „Românii au talent“ 2020 

Radu Palaniţă - locul 1
Siena Vuşcan - locul 2
Mihai Ţigaret - locul 3
Erno Varga - locul 4
Theodor Marcu - locul 5
Sara Ardeleanu - locul 6 
Aura Marcu - locul 7 
Duo Maintenant - locul 8
Daria Călugăru - locul 9
Gennady Tkachenko - locul 10
 

Finala s-a dat între concurenţii care au luat Golden Buzz

Cel de-al zecelea sezon „Românii au talent“ a avut o finală neobişnuită. Doar concurenţii care au reuşit să obţină Golden Buzz-ul în etapa audiţiilor au fost cei care s-au luptat pentru marele premiu de 120.000 de euro, ceea ce a marcat o premieră în istoria show-ului de talente de la Pro TV. 

Astfel, cei 10 finalişti au fost: Erno Varga, Theodor Marcu, Siena Vuşcan, Mihai Ţigaret, Sara Ardelean, Duo Maintenant, Aura Marcu, Radu Palaniţă, Daria Călugăru şi Gennady Tkachenko-Papizh. 
 
Toţi cei 10 concurenţi şi-au pregătit momentele de acasă, apoi au intrat în direct cu membrii juriului, Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre şi Florin Călinescu, care au comentat prestaţiile lor. 
 
Tot în premieră, locurile 2 şi 3 au fost recompensate pentru performanţele lor. De asemenea, în marea finală a mai fost anunţat şi premiul de originalitate în valoare de 10.000 euro, pentru care s-a votat în această săptămână.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: