Maisie Williams, care o joacă pe Arya în Game of Thrones, a vorbit despre scena de sex care a stârnit controverse: „Şi eu am crezut iniţial că e o farsă“ VIDEO

Maisie Williams, care o joacă pe Arya în Game of Thrones, a vorbit despre scena de sex care a stârnit controverse: „Şi eu am crezut iniţial că e o farsă“ VIDEO

Arya şi Gendry FOTO HBO

Atenţie! Acest text conţine spoilere! Actriţa Maisie Williams (22 de ani), care o interpretează pe Arya Stark, a vorbit despre scena neaşteptată de sex din al doilea episod al serialului „Game of Thrones“, care a stârnit reacţii mixte în rândul fanilor.

Nu doar fanii „Game of Thrones“ au fost total luaţi prin surprindere de scena intimă dintre personajele Arya şi Gendry, ci şi protagoniştii, Maisie Williams şi Joe Dempsie.
 
În controversata scenă din episodul doi din ultimul sezon Game of Thrones, Arya îşi pierde virginitatea, după ce decide că vrea să trăiască acele sentimente înainte de a merge la luptă, unde ar putea muri. 
 
Maisie Williams a mărturisit că iniţial a crezut că scena de sex este o farsă, având în vedere că în trecut creatorii serialului, David Benioff şi Dan Weiss, s-au mai amuzat pe seama actorilor trimiţându-le scenarii false.
 
 Actriţa care o joacă pe Arya a aflat ce i s-a pregătit de la prietena ei cea mai bună, Sophie Turner, care în serial o portretizează pe Sansa Stark. „Sophie m-a sunat şi mi-a zis: «Lasă orice faci acum şi du-te la episodul ăsta, la pagina asta». Am citit şi chiar am crezut că este o farsă, dar când ne-am adunat cu toţii să citim scenariul, mi-am dat seama că acea scenă chiar va avea loc. Reacţia mea a fost «Deci o să filmăm asta? Când voi filma? Trebuie să merg la sală, să mă pun la punct cu multe lucrui»“, a povestit amuzată actriţa pentru EW
 
Maisie Williams a precizat că nu a simţit nicio presiune, mai ales că i s-a spus că ea va fi cea care va decide cât de multă nuditate va conţine scena. „David şi Dan mi-au zis că mă pot dezbrăca atât cât simt că este nevoie, aşa că am încercat să fie totul cât mai intim. În plus, nu cred că Arya trebuia să apară complet goală şi oricum nu acest aspect a fost cel mai important în acea scenă. Plus că aproape toţi ceilalţi actori au filmat astfel de scene, aşa că...“, a declarat actriţa. 
 
În ceea ce priveşte momentul propriu-zis al filmării, Williams a recunoscut că a fost un pic ciudat, însă toţi cei prezenţi pe set au fost foarte respectuoşi şi au încercat să o facă să se simtă cât mai confortabil. „Toată scena s-a filmat foarte rapid. Dincolo de toate, cred că a fost un lucru bun pentru acest personaj. Este interesant să o vezi pe Arya fiind un pic mai umană, trăind astfel de sentimente cu care până acum nu s-a mai întâlnit în serial, vorbind despre lucruri de care oamenii se tem în general“.
 
 
 
Pe de altă parte, Joe Dempsie (Gendry) a recunoscut că pentru el a fost o ipostază destul de ciudată având în vedere că este foarte apropiat de Maisie Williams, dar şi pentru că ea este mai mică decât el cu aproape zece ani. „Evident că a fost uşor ciudat pentru mine, o cunosc pe Maisie de când avea 11-12 ani“, a precizat actorul în vârstă de 31 de ani. „În acelaşi timp, nu vreau să se înţeleagă greşit, Maisie este o femeie acum, o actriţă talentată, aşa că a fost simplu şi distractiv de filmat acea scenă“.  
 
Scena de sex a stârnit sentimente mixte în rândul fanilor, unii au fost şocaţi, alţii încântaţi, iar unii s-au simţit de-a dreptul inconfortabil şi au mărturisit că nu au putut privi. 
   
Iar Twitter-ul a fost luat cu asalt de fanii exaltaţi: 
dar şi de cei cărora li s-a părut „prea mult“:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: