„Las Fierbinţi“ revine la Pro TV: când începe noul sezon

„Las Fierbinţi“ revine la Pro TV: când începe noul sezon

Noul sezon „Las Fierbinţi“ începe pe 4 februarie FOTO Pro TV

„Las Fierbinţi“ revine cu un nou sezon. Reprezentanţii Pro TV au anunţat când debutează cel de-al 17-lea sezon al serialului de comedie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel de-al 17-lea sezon „Las Fierbinţi“ începe marţi, 4 februarie.
 
În fiecare marţi şi joi, de la ora 20.30, personajele din „Las Fierbinţi“ vor aduce pe micile ecrane noi aventuri şi noi situaţii amuzante. 
 
Viaţa în cel mai cunoscut sat din România îşi continuă cursul firesc, iar Bobiţă, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel şi toate celelalte personaje îndrăgite îşi continuă viaţa fierbinţeană în ritmul deja cunoscut. Cum vor face faţă unor noi poveşti de dragoste, depresiei sau dacă vor putea să câştige mai mulţi bani, aşa cum visează de mulţi ani, vedem în cel de-al 17-lea sezon. 
 
„De abia aştept să urmăriţi noul sezon. Multe nu se pot spune şi nu se pot dezvălui, însă cu siguranţă veţi râde la fel de mult şi la acest nou sezon. Situaţii inedite, replici spumoase şi multe altele surprinzătoare, toate acestea se regăsesc în noile episoade ale celui mai nou sezon. Sper să nu vă dezamăgim şi ne bucurăm să ne ştim vizionaţi şi de aici înainte“, a spus Anca Dumitra, cea care o interpretează pe Gianina. 
 

În 2019, serialul Las Fierbinţi a fost lider de audienţă

Şi în anul 2019, Las Fierbinţi a fost cel mai urmărit serial din România. Producţia a fost vizionată la nivel naţional de peste 2,3 milioane de telespectatori. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: