Kim Kardashian a anunţat că reality-show-ul care a făcut-o celebră va lua sfârşit: „Schimbarea este dură, dar uneori necesară“

Kim Kardashian a anunţat că reality-show-ul care a făcut-o celebră va lua sfârşit: „Schimbarea este dură, dar uneori necesară“

Reality-show-ul „Keeping Up With The Kardashians“, difuzat de postul E!, se va încheia odată cu al 20-lea sezon, a anunţat Kim Kardashian West pe Twitter.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cu inimile îndurerate, am luat această decizie dificilă, ca familie, să spunem rămas bun «Keeping Up With The Kardashians». Acest show ne-a făcut ceea ce suntem şi voi fi mereu recunoscătoare tuturor celor care au jucat un rol în formarea carierelor noastre şi schimbarea vieţilor noastre pentru totdeauna“, a scris Kim Kardashian West.

Serialul a debutat în urmă cu 13 ani, iar Kim şi surorile ei, părinţii, copiii şi partenerii lor au devenit staruri.

Kim Kardashian West, în vârstă de 39 de ani, a mulţumit tuturor celor implicaţi în program, publicului şi companiilor.

În ciuda numeroaselor critici şi acuzaţii, show-ul s-a bucurat de audienţă mare, a fost premiat şi este unul dintre cele mai de succes ale postului E!. Sezonul final va fi difuzat la începutul anului 2021.

După ce a fost anunţat finalul, după 14 ani şi 20 de sezoane, Khloe Kardashian a scris pe Twitter: „Emoţiile se revarsă astăzi... schimbarea este dură, dar uneori necesară“.

Un purtător de cuvânt al postului de televiziune a transmis CNN: „A fost un privilegiu absolut şi le vom simţi lipsa din toată inima, dar respectăm decizia familiei de a-şi trăi viaţa fără camerele noastre de filmat“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările