Cristina Bălan, câştigătoarea Vocea României, primele declaraţii: „Nu am crezut că lumea mă va înţelege“ VIDEO

Cristina Bălan, câştigătoare Vocea României, primele declaraţii

Finala Vocea României. Cristina Bălan (34 de ani), câştigătoarea show-ului Vocea României, a declarat pentru „Adevărul“, imediat după încheierea finalei, că nu se aştepta ca telespectatorii să înţeleagă de ce a participat la emisiunea de la Pro TV. Mai mult, ea a mai zis că va dezvălui în curând motivele pentru care a ales să-şi reînceapă cariera la Vocea României.

Cristina Bălan, vizibil emoţionată şi şocată de decizia publicului de a o desemna câştigătoarea Vocea României, a declarat pentru „Adevărul“ că „încă e prea proaspătă“ pentru a realiza ce înseamnă cu adevărat această reuşită.

Păstrând misterul, Cristina Bălan a mai spus că va dezvălui „la momentul oportun“ motivele pentru care a participat în emisiunea de la Pro TV. „Am mai spus chestia asta, n-am să dezvălui acum nimic“, a mai spus ea.

„Le mulţumesc fanilor că au fost atât de implicaţi în toată perioada asta. Nu am crezut că o să se mobilizeze atâta lume şi că mă va înţelege“, le-a transmis Cristina celor care au votat-o.

În finala Vocea României au luptat pentru marele premiu Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, Tomi Weissbuch, de la Marius Moga, şi Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye, ambii antrenaţi de Smiley.

Contestată şi apreciată deopotrivă, Cristina Bălan a fost desemnată Vocea României prin voturile telespectatorilor, marcând astfel cea de-a doua victorie consecutivă a lui Tudor Chirilă. Locul secund i-a revenit lui Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga, în timp ce elevii lui Smiley, Tobi Ibitoye şi Michel Kotcha, s-au clasat pe locurile trei, respectiv patru în preferinţele românilor.

Cristina Bălan s-a remarcat ca fiind solista trupei Impact, alături de Rareş Timiş. În 2009, Rareş a părăsit trupa, fiind înlocuit de Gabriel Bălan, însă 2012 a adus sfârşitul proiectului Impact. După o pauză de trei ani, Cristina Bălan a luat prin surprindere juriul de la „Vocea României“, dar şi telespectatorii. La audiţiile pe nevăzute, din spatele cortinei, Cristina a interpretat piesa „Down On My Knees“ şi chiar dacă toţi cei patru membri ai juriului şi-au dorit-o în echipă, artista l-a ales drept antrenor pe Tudor Chirilă.

Cântăreaţa a devenit subiectul unor controverse, după ce a fost contestată pentru că ar „fura“ şansa unor persoane care nu au niciun fel de experienţă în industria muzicală de a-şi contrui o carieră. Într-un interviu acordat în exclusivitate ziarului „Adevărul“ cu doar câteva ore înainte de marea finală Vocea României, Cristina Bălan a recunoscut că mesajele critice au afectat-o, dar au şi ajutat-o să evolueze. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: