„Billie Jean” este primul videoclip al lui Michael Jackson care depăşeşte 1 miliard de vizualizări pe Youtube VIDEO

„Billie Jean” este primul videoclip al lui Michael Jackson care depăşeşte 1 miliard de vizualizări pe Youtube VIDEO

Foto Arhivă

„Billie Jean” este primul videoclip al lui Michael Jackson care depăşeşte pragul de 1 miliard de vizualizări unice pe YouTube şi al treilea din anii 1980 care reuşeşte această performanţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până acum, „Sweet Child O’ Mine” - Guns N’ Roses şi „Take on Me” - a-ha au fost singurele piese din anii 1980 care au reuşit să aibă mai mult de 1 miliard de vizualizări pe platformă.

Videoclipul piesei „Bilie Jean” a lui Michael Jackson a ajuns în 1983 pe primul loc în Billboard Hot 100. Piesa a fost premiată cu două trofee Grammy şi nominalizată la categoria „cântecul anului” în 1984. În 2021 aceasta a înregistrat zilnic 600.000 de vizualizări la nivel global.

Clipul este regizat de Steve Barroneste şi reprezintă unul dintre cele trei produse de promovare a albumului „Thriller”, care rămâne cel mai bine vândut disc la nivel mondial. Videoclipul pentru piesa care dă titlul albumului are aproximativ 765 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Performanţa înregistrată vine cu câteva zile înaintea comemorării a 12 ani de la moartea lui Michael Jackson, pe 25 iunie, scrie Hotnews.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările