Vedete şi influenceri la avanpremiera Top Gun: Maverick

Vedete şi influenceri la avanpremiera Top Gun: Maverick

Mai multe vedete şi influenceri au urmărit marţi seară în avanpremieră mult anticipatul film de acţiune Top Gun: Maverick.

Tom Cruise revine în rolul lui Pete Mitchell (Maverick) care, după mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, este nevoit să se întoarcă în locul unde cariera lui a început. De această dată are misiunea de a-şi pune în slujba noilor recruţi abilităţile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta înseamnă să nu avanseze în rang, aşa cum ar fi meritat. „Top Gun: Maverick" are premiera pe marile ecrane din ţară începând cu 27 mai şi este distribuit de RoImage 2000. 

Printre celebrităţile care au acceptat invitaţia s-au numărat: Amalia Enache, Dan Cruceru, Dana Săvuica, Cleopatra Stratan şi Eduard Sanda, Valentin şi Codruţa Sanfira, Lavinia Petrea, Cosmin Stan, Corina Caragea, Iulia Ionescu, Andra Marinescu, Bogdan Ciudoiu, BIBI, Chef Foa, Alexandra Ungureanu. În plus, evenimentul a fost înnobilat de participarea distinsă a domnului Consul Dimitris Karakonstantis (Ambasada Greciei la Bucureşti) şi domnul Stephan Stürzer, ataşat comercial al Ambasadei Austriei la Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările