Universul Marvel va avea primul supererou musulman. Cine este tânăra care va face istorie cu interpretarea sa

Universul Marvel va avea primul supererou musulman. Cine este tânăra care va face istorie cu interpretarea sa

Foto: Twitter

Marvel Studios a anunţat lansarea unui nou serial pe Disney+, care o va avea în prim-plan pe supereroina cu origini musulmane Ms. Marvel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kamala Khan, sau Ms. Marvel, este un personaj cu care fanii Marvel s-au familiarizat deja, aceasta fiind protagonista noului joc Avengers, lansat în acest an, după ce a fost introdusă în benzile desenate în 2013.

Deşi jocul a fost primit cu reacţii mixte, personajul Kamala Khan a fost extrem de apreciat, iar cei de la Marvel Studios s-au gândit că aceasta este o oportunitate excelentă pentru a o aduce şi pe micul ecran pe supereroină. Astfel, Kamala Khan va avea un serial intitulat Ms. Marvel pe Disney+, în 2021, iar rolul principal va fi interpretat de Iman Vellani, o tânără de 18 ani, cu origini pakistaneze.

Acesta va fi primul rol într-o producţie mare pentru Iman Vellani, care va scrie istorie, devenind primul supererou musulman din universul Marvel care apare pe micul (şi în viitor şi marele) ecran.

Vellani a comentat anunţul pe Instagram, declarându-se „fără cuvinte şi entuziasmată”, cerându-le susţinătorilor săi să îi ureze mult noroc. Ştirea a fost primită foarte bine şi de viitorii săi colegi, precum Kumail Nanjiani, un alt actor cu origini pakistaneze care joacă în producţia „The Eternals”, aşteptată să iasă spre sfârşitul lui 2021: „Felicitări Iman Vellani! Munca ta va fi extrem de importantă pentru foarte mulţi oameni, inclusiv pentru mine. Abia aştept” a scris actorul pe Twitter.

Iman Vellani a regizat până acum două scurtmetraje, şi a făcut parte din comitetul TIFF (Toronto International Film Festival) anul trecut, conform The Week. Kamala Khan este aşteptată să apară în serialul Ms. Marvel de pe Disney+ din 2021, dar şi în filmele Marvel lansate ulterior.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările