„Romanii au talent” 2024 - semifinala 1. Au fost aleși primii 5 finaliști din competitie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii au talent au adus în fața publicului momente senzaționale și au demonstrat că efortul, talentul și perseverența pot să deschidă drumul spre reușită. Timp de 14 săptămâni au avut loc audițiile din acest sezon, iar din toți participanții, doar 24 de concurenți s-au calificat în semifinale, potrivit Pro Tv.

Românii au Talent FOTO: Facebook/romaniiautalent
Românii au Talent FOTO: Facebook/romaniiautalent

Din cei 24 de concurenți calificați în semifinale, doar unul singur va câștiga premiul în valoare de 120.000 de euro. În prima semifinală, 12 concurenți au urcat pe scenă, iar în cele din urmă publicul este cel care va decide finaliștii.

Semifinaliștii care au urcat pe scenă sunt: Emanuel Barica (artist stradal), Mia Rusu (cântăreață), Lae Dreghici (cascador), Violeta Botezatu (solistă), Calisthenics România (acrobați), Eduard Anghelescu (cântăreț), Maria Clara Postelnicu (solistă), Erica Popa (gimnastă), VAN (solist), Karlos Tănăsucă (matematician), Aniela Ravineală (comediantă) și Senayet Asefa (contorsionist).

După prima semifinală de la „Romanii au talent” 2024 au rămas doar 5 finaliști.

Emanuel Barica s-a născut în Botoșani, însă locuiește în Germania unde și lucrează. Barica i-a impresionat pe jurați încă de la preselecții datorită desenelor sale deosebite.

Calisthenics România este un grup format din patru băieți și o fată. Cei cinci membri ai grupului au vârste cuprinse între 17 și 24 de ani și sunt din orașe diferite. În ciuda diferențelor dintre ei, aceștia s-au unit prin pasiunea pentru sport.

Eduard Anghelescu, are 15 ani și vine din Craiova. Tânărul provine dintr-o familie cu tradiție în lumea artei, bunicul său a fost tenor la Opera Română și la Filarmonică. În timpul preselecțiilor, Eduard a interpretat o melodie pe care i-a dedicat-o tatălui său.

VAN este un tânăr deosebit de muncitor, care provine din satul Pătulele, județul Mehedinți. Acesta a reușit să își descopere pasiunea pentru muzica rap.

Karlos Tănăsucă este pasionat de matematică și face calcule complexe încă de la o vârstă fragedă. Cu un asemenea număr s-a prezentat și în preselecții.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite