Regizorul Andy Muschietti l-a comparat pe Trump cu clovnul din horror-ul „It“: ce au în comun cei doi

Regizorul Andy Muschietti l-a comparat pe Trump cu clovnul din horror-ul „It“: ce au în comun cei doi

Eroul malefic din filmul horror „It“, a cărui continuare va fi lansată în România pe 6 septembrie, seamănă cu preşedintele Statelor Unite, este de părere regizorul argentinian Andy Muschietti. El are o înclinaţie specială prin care îi instigă pe unii contra altora într-o anumită „cultură a fricii“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pennywise, clovnul ucigaş care se ascunde în canalizare şi îi atacă pe copii, o invenţie a „regelui terorii“ Stephen King, ar avea multe puncte comune cu Donald Trump, asigură regizorul filmului „It Capitolul 2/ It Chapter 2“. 
 
„Actualul preşedinte american face precum clovnul, ştiţi?“, a declarat râzând, pentru AFP, Andy Muschietti. „Clovnul caută tot timpul să-i despartă pe cei mai slabi“, a analizat regizorul, făcând referire la gaşca de adolescenţi eroi din „It“ care au format „clubul rataţilor“. „Astfel încearcă să-i cucerească şi să-i distrugă“, a spus el. 
 
„Trăim într-o cultură a fricii, cu lideri care încearcă să dezbine oamenii, să ne controleze şi să ne instige unii contra altora“, a insistat cineastul. 
 
Pentru că o dată la 27 de ani răul revine în oraşul Derry, în „Capitolul 2“ cei cinci copii plecaţi pe drumuri diferite se reunesc după aproape trei decenii de la nefastele evenimente prezentate în primul film al francizei.
 
Filmul horror „It Capitolul 2/ It Chapter 2“, cu James McAvoy, Jessica Chastain şi Bill Skarsgård în distribuţie, va rula în cinematografele româneşti din 6 septembrie.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: