Quentin Tarantino a dezvăluit care este filmul lui preferat din 2019, iar alegerea este una surprinzătoare

Quentin Tarantino a dezvăluit care este filmul lui preferat din 2019, iar alegerea este una surprinzătoare

Quentin Tarantino FOTO Guliver/Getty Images

Quentin Tarantino (56 de ani) a dezvăluit care este filmul său preferat din 2019 şi nu, nu este vorba despre „Once Upon a Time in Hollywood“, regizat de el şi în care joacă Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tarantino a făcut o tradiţie din a anunţa în fiecare an care sunt filmele care l-au impresionat cel mai mult. Surprinzător, în 2019, cineastul este un mare fan „Crawl“, thriller-ul lui Alexandre Aja. În rândul criticilor, producţia Paramount a stârnit reacţii mixte, iar pe IMDb are o notă de doar 6,2.
 
Lungmetrajul prezintă povestea unei tinere (interpretată de Kaya Scodelario), fostă înotătoare de performanţă, care încearcă să-şi salveze tatăl (Barry Pepper) în timpul unui urgan puternic din Florida, însă rămâne captivă într-o casă plină de aligatori. 
 
Quentin Tarantino a făcut anunţul într-un interviu acordat jurnalistului Pete Hammond, de la Deadline. 
„Tarantino mi-a spus că, oricât de surprinzător ar putea părea, filmul lui preferat din acest an este «Crawl»“, a precizat Hammond. 
 
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: