Efectele coronavirusului: filmările pentru „Misiune Imposibilă“ au fost întrerupte. Sute de cinematografe au fost închise

Efectele coronavirusului: filmările pentru „Misiune Imposibilă“ au fost întrerupte. Sute de cinematografe au fost închise

Producţia viitorului film „Misiune Imposibilă“, cu actorul american Tom Cruise în rol principal, a fost întreruptă în Italia din cauza răspândirii coronavirusului, a indicat Paramount Pictures.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Din motive de siguranţă şi pentru bunăstarea actorilor noştri şi a echipelor, şi din cauza eforturilor autorităţilor locale veneţiene de a opri orice adunare de persoane în faţa ameninţării cu coronavirus, modificăm programul producţiei pentru cele trei săptămâni de filmări la Veneţia“, potrivit unui purtător de cuvânt al Paramount Pictures într-o declaraţie transmisă AFP, confirmând informaţiile de pe site-urile The Wrap şi People. 

El a precizat că Tom Cruise nu venise încă în Italia şi că membrii echipei au primit undă verde pentru a se întoarce acasă înainte ca filmările să înceapă. 

Lansarea filmului este prevăzută pentru 23 iulie 2021, scrie news.ro.  

Din cauza ameninţării pe care o presupune infectarea cu coronavirus, jumătate dintre cinematografele italiene, 850, au fost închise.           

Italia a anunţat luni al şaptelea deces de coronavirus. Numărul cazurilor de contaminare a crescut de la 6 la 229 în patru zile în ţară. Italia a devenit prima de pe continentul european care a instituit un cordon sanitar în jurul a zeci de oraşe din Nord. 

În afară de aceste filmări, propagarea coronavirusului în Italia a perturbat mai multe evenimente precum Carnavalul de la Veneţia, Săptămâna Modei de la Milano sau meciuri de fotbal, amânate sau jucate fără spectatori. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: