VIDEO Eurovision: Paula Seling şi Ovi încing internetul cu noul lor videoclip

Videoclipul piesei „Playing With Fire“, interpretată de Paula şi Ovi, are zeci de comentarii pozitive şi peste 72.000 de vizualizări pe YouTube. Lansat marţi, pe site-ul oficial www.eurovision.tv, videoclipul „Playing With Fire“ se bucură de o mare popularitate în rândul fanilor concursului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Piesa României a adunat deja zeci de comentarii, cele mai multe dintre acestea favorabile, spre deosebire de anii trecuţi.

Paula Seling & Ovi sunt printre favoriții de la Eurovision

VIDEO Making of: Paula şi Ovi se "ceartă" în videoclipul melodiei Playing with Fire

VIDEO Filmări la Viena pentru „Playing with Fire“

Ovi şi Paula Seling au schimbat data concertului programat la Botoşani

Paula şi Ovi, numărul 10 în concurs

Paula şi Ovi, în era „Avatar“

Samira din Azerbaidjan este încântată de videoclip şi spune că vede melodia în Top 5, în timp ce un alt eurofan, Mathiasth, comentează că „Playing With Fire" („Jocul cu focul") este „cântecul anului".

Totodată, în doar trei zile de când a fost postat pe YouTube, clipul a adunat peste 72.000 de vizualizări. Videoclipul este o coproducţie Adevărul şi TVR, regia este semnată de Mihnea de Vries, iar producător executiv este Eduard Schneider (Casa de producţie Schneider Productions România).

Pe lângă Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu, personajele centrale, la realizarea videoclipului au contribuit şi doi tineri din Baia Mare: Bianca Racolţa (16 ani) şi Andrei Ionuţi (17 ani).

Aceştia au filmat timp de două zile, la Viena, şi îşi joacă propriul rol, acela de dansatori. „Nu a fost deloc greu, mai ales că ne-a plăcut şi compania. Ceea ce m-a enervat a fost că a trebuit să filmăm de peste 20 de ori, în aceeaşi zi, scena în care eu fug. Eu nu ştiu să fug, mă pricep doar la dans", glumeşte Bianca.

Scene scoase la montaj

La filmările de la Viena au participat zece oameni, iar multe cadre s-au turnat în apropierea capitalei Austriei, la castelul Grafenegg. „Am pus accent pe antiteza dintre clasic şi futurist. Puteau apărea în clip doar roboţii, însă mie mi-au picat cu tronc Bianca şi Andrei încă de anul trecut", mărturiseşte Edi Schneider, producătorul videoclipului. „Am purtat costume cu senzori, exact din acelea care au fost folosite în «Avatar»", adaugă Bianca.

Din cauza crizei de timp, lucrurile s-au întâmplat „pe repede înainte". „În doar 10 ore am reuşit să filmăm şi să facem capturile digitale de care aveam nevoie. Cu ajutorul echipei de specialişti austrieci şi imaginile deosebite de la Castelul Grafenegg, videoclipul a luat forma pe care ne-am dorit-o", mai spune producătorul.

La Viena s-au filmat multe scene de luptă, însă echipa de producţie a renunţat la unele dintre acestea pentru a nu da un caracter violent videoclipului. Potrivit lui Schneider, va exista probabil un montaj cu aceste imagini spectaculoase, accesibil pe internet.

Bianca şi Andrei dansează împreună de aproape trei ani. Ei au participat la mai multe concursuri naţionale şi internaţionale şi de fiecare dată s-au întors acasă cu premii. Andrei este în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu", iar Bianca în clasa a X-a, la Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai". Ei s-au cunoscut la clubul de dans şi în scurt timp au ajuns să formeze un cuplu şi în viaţa de zi cu zi.

Descoperiţi la mall

Bianca şi Andrei, în timpul filmărilor de la Castelul GrafeneggCei doi adolescenţi au fost descoperiţi anul trecut, la Alba Iulia, de către producătorul Edi Schneider şi regizorul Mihnea de Vries. „În pauza unui concurs am mers să bem un suc la Alba Mall. La altă masă stăteau Edi, Mihnea şi compania", povesteşte Andrei Ionuţi.

„Eu eram machiată şi îmbrăcată pentru concurs, săream în ochi. Ne-am împrietenit şi am ţinut legătura pe internet cu ei", adaugă Bianca. Acum o lună, producătorul şi regizorul videoclipului piesei „Playing With Fire" i-au contactat pe cei doi liceeni băimăreni şi le-au făcut propunerea de a juca în clip. „Sunt frumoşi şi puri şi am ţinut neapărat să apară în clip", a mărturisit Edi Schneider.

citeste totul despre: