VIDEO Donald şi Melania Trump au oferit un nou moment stânjenitor: cum evită Prima Doamnă mâna soţului ei

VIDEO Donald şi Melania Trump au oferit un nou moment stânjenitor: cum evită Prima Doamnă mâna soţului ei

Melania Trump alături de fiul ei Barron şi sotul ei Donald FOTO EPA-EFE

Donald Trump a trecut printr-un nou moment stânjenitor după ce a luat-o de mână pe soţia lui, în cadrul unui eveniment public, iar Prima Doamnă i-a respins atingerea.

Ştiri pe aceeaşi temă

A devenit deja o tradiţie ca Melania Trump să-i refuze mâna soţului său. Cuplul prezidenţial se aflade această dată la un eveniment sportiv din New Orleans, când Donald Trump a încercat să o ia de mână pe soţia lui, în timpul imnului naţional.
 
Prima Doamnă a părut să respingă, din nou, gestul soţului ei, iar pentru a masca incidentul, Trump s-a prefăcut că avea nevoie să-şi aranjeze sacoul, scrie popculture.com.
 
Incidentul a fost însă observat de presă, iar reacţiile în mediul online nu au întârziat să apară.

„Lucrul pe care îl pot spune despre el (n.r. - Trump) este că întotdeauna ajunge la mâna ei (n.r. Melania)“, a scris un utilizator de Twitter. 
 
„De ce pare că îi vine să verse de fiecare dată când trebuie să îi ţină mâna?“, a fost un alt comentariu. 

„Preşedintele Trump tocmai a comis un henţ“, a glumit o altă persoană. 
 
Nu a fost primul incident de acest fel. Potrivit unui filmuleţ distribuit pe larg pe reţelele sociale, în 2017, la Roma, Donald Trump încearcă să o ia de mână pe soţia sa înainte de a coborî pe scara avionului, dar aceasta ignoră gestul său şi începe să-şi aranjeze părul.

Un incident similar s-a produs tot în 2017, pe aeroportul din Tel Aviv. Preşedintele american i-a întins mâna soţiei sale, dar aceasta i-a respins-o. Atunci Donald Trump a început să-şi ajusteze cravata, cu aceeaşi mână.

Aceste episoade au generat un val de discuţii pe internet. Unii au adoptat chiar hashtag-ul #WeAreAllMelania, în semn de solidaritate cu prima-doamnă a Statelor Unite. 

Presa a scris că cei doi soţi nu dorm în aceeaşi încăpere la Casa Albă. Donald şi Melania sunt căsătoriţi din 2005 şi au împreună un copil, Barron Trump, în vârstă de 13 ani.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: