Veste mare pentru fanii căpitanului Jack Sparrow. Johnny Depp ar putea reveni în „Piraţii din Caraibe“

Veste mare pentru fanii căpitanului Jack Sparrow. Johnny Depp ar putea reveni în „Piraţii din Caraibe“

Jack Sparrow

Fanii francizei "Piraţii din Caraibe" au primit vestea pe care o aşteptau de mai mulţi ani. Celebrul personaj Jack Sparrow şi-ar putea face din nou apariţia pe marile ecrane după ce Johnny Depp a câştigat procesul cu fosta soţie, Amber Heard.

Ştiri pe aceeaşi temă

Corabia lui Jack Sparrow se pare că va avea din nou vânt din pupă după ce cei de la Disney au aşteptat rezultatul procesului pentru a lua o decizie în privinţa continuării poveştii avându-l în rol principal pe Johnny Depp.

Conform publicaţiei Poptopic, care citează surse apropiate Disney, aceştia ar fi în discuţii pentru ca Johnny Depp să reintre în hainele celebrului pirat, în scenariul celei de-a şasea părţi a seriei "Piraţii din Caraibe". De asemenea, s-ar afla în discuţii şi pentru o mini-serie ce prezintă originile personajului Jack Sparrow.
 
Suma despre care se vehiculează în presă se ridică la nu mai puţin de 300 de milioane de dolari pentru ca Johnny Depp să readucă la viaţă celebrul personaj care l-a consacrat. 
 
Pare a fi o sumă colosală pentru renumeraţia unui actor, dar cei de la Poptopic au găsit explicaţia pentru cele 300 de milioane de dolari care i-ar fi propuse lui Depp să revină în continuarea seriei "Piraţii din Caraibe". 
 
În timpul procesului, avocata fostei sale soţii l-a întrebat pe Depp dacă ar mai accepta un rol în această franciză, "chiar dacă Disney îi va oferi şi 300 de milioane de dolari şi un milion de alpace?". Atunci celebrul actor a răspuns simplu şi rapid: "Nu, doamnă".
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările