Vedetele de la Hollywood înnebunite după adrenalină. Starurile care au făcut amor în public

Vedetele de la Hollywood înnebunite după adrenalină.
Starurile care au făcut amor în public

Brad Pitt şi Angelina Jolie. Foto: Profimedia

Există vedete care nu au refuzat o partidă de amor mai atipică. Chiar în afara confortului casei. Atât Brad Pitt, cât şi fosta soţie, celebra Angelina Jolie, îngroaşă rândurile starurilor exhibiţioniste.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ciudat este că nu atunci când au fost ei doi împreună, ci cu parteneri diferiţi. De exemplu, Angelina Jolie are o sumedenie de excentricităţi despre care presa mondenă a scris.

Înainte de Brad, frumoasa Americii a trăit una dintre cele mai pasionale relaţii de amor, cu Billy Bob Thornton. Cu siguranţă, vă amintiţi de pasiunea care i-a legat: Angie îi purta sângele într-un mic recipient la gât şi îşi tatuase numele lui pe braţ. Pe 5 mai 2000 îşi uneau destinele la Las Vegas, iar pentru ea, Billy Bob o părăsise pe logodnica lui, actriţa Laura Dern. În 2002, anunţau şi faptul că adoptaseră un copil din Cambodgia, pentru ca doar trei luni mai târziu să-şi anunţe separarea.

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările