Un ospătar a fost concediat după ce i-a cerut actriţei Emma Thompson să facă un selfie cu el. Cum a reacţionat vedeta

Un ospătar a fost concediat după ce i-a cerut actriţei Emma Thompson să facă un selfie cu el. Cum a reacţionat vedeta

Emma Thompson FOTO Guliver/Getty Images

Un ospătar a fost dat afară deoarece a rugat-o pe actriţa britanică Emma Thompson (60 de ani) să facă un selfie cu el, deşi protocolul restaurantului interzicea acest lucru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emma Thompson a luat atitudine după ce un ospătar a fost demis deorece i-a cerut să facă un selfie cu el în timp ce lua cina alături de prieteni la un hotel de lux din Londra, scrie The Telegraph. 
 
Actriţa se afla sâmbătă, 26 septembrie, la restaurantul hotelului de cinci stele Brown’s din cartierul londonez Mayfair, în compania unor amici, când un ospătar a întrebat-o dacă poate face un selfie cu ea. 
 
Thompson a refuzat, motivând că nu vrea să îi deranjeze pe cei împreună cu care se afla la masă. 

Următoarea zi, ospătarul respectiv a fost dat afară pentru că acesta a încălcat protocolul hotelului. 
 
Potrivit The Sunday Times, Emma Thompson a fost îngrozită la aflarea acestei veşti din presă, iar la scurt timp l-a sunat pe directorul hotelului, Stuart Johnson, pentru a-i cere să-l reangajeze pe ospătar.
 
Momentan nu se cunoaşte ce s-a întâmplat cu ospătarul, directorul hotelului declarând că nu vrea să facă declaraţii despre cele întâmplate.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările