Trădări, abuzuri şi o fiică secretă. Confesiunile Avei Gardner înainte de-a muri singură şi falită

Trădări, abuzuri şi o fiică secretă. Confesiunile Avei Gardner înainte de-a muri singură şi falită

Fusese una dintre cele mai admirate zeiţe ale Hollywoodului, dar în ultimii ani înainte de-a muri, Ava rămăsese singură, falită şi pradă dependenţei de alcool. Pe 25 ianuarie 1990, Ava a murit de pneumonie, lăsând în urmă mai multe înregistrări audio în care dezvăluia multe secrete despre viaţa ei.

În 1988, Ava s-a decis să-şi publice memoriile aflându-se în culmea disperării. Avea nevoie de bani, iar replica ei a fost: "Fie scriu o carte, fie-mi vând bijuteriile. Iar de bijuterii sunt legată sentimental..." Aşa a ajuns să-l contacteze pe jurnalistul britanic Peter Evans, propunându-i acestuia să îi scrie biografia în urma confesiunilor pe care era pregătită să i le facă. La doi ani de la acele discuţii dintre Ava şi Peter, pe 25 ianuarie 1990, actriţa, care fusese o fumătoare înrăită, a murit de pneumonie în casa ei din Londra.

Evans a avut astfel parte, fără îndoială, de nişte exclusivităţi preţioase din partea actriţei aflate într-o stare jalnică în perioada întâlnirilor lor. În 1986 suferise un accident cerebral vascular care o lăsase parţial paralizată.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările