Meryl Streep şi drama care i-a marcat viaţa: „Era altfel decât toţi cei pe care-i ştiam“

Meryl Streep şi drama care i-a marcat viaţa: „Era altfel decât toţi cei pe care-i ştiam“

Iconul hollywoodian căreia cel mai adesea îi numărăm nominalizările la Oscar a trăit o tragică iubire, despre care s-a vorbit prea puţin, dar pe care ea nu poate s-o uite. Povestea care face parte din altă eră a rămas o parte integrantă din Mery Streep, chiar dacă de-atunci ea şi-a recompus viaţa alături de un alt bărbat - soţul ei, Don Gummer, cu care are patru copii şi o căsnicie de 42 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înainte de a deveni cunoscută, Meryl s-a îndrăgostit nebuneşte de un actor cu 14 ani mai mare decât ea: John Cazale. El avea 41 de ani, iar ea 27 atunci când au obţinut amândoi roluri în producţia Measure for Measure din cadrul New York Sha­kespeare Festival. Iar conexiunea lor a fost fan­tastică.

„Era altfel decât toţi cei pe care-i ştiam“, îşi aminteşte Meryl. Cazale, la rândul lui, a fost complet fermecat de ea. Marvin Starkman, care i-a fost prieten, povesteşte: „După ce a obţinut un rol în acea producţie, nu mai vorbea despre altceva decât despre ea“.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările