Melinda Gates, vacanţă de lux după divorţ. Fosta soţie a cofondatorului Microsoft plăteşte 100.000 de euro pe noapte pentru cazare

Melinda Gates, vacanţă de lux după divorţ. Fosta soţie a cofondatorului Microsoft plăteşte 100.000 de euro pe noapte pentru cazare

FOTO Getty Images

Melinda Gates, fosta soţie a lui Bil Gates, s-a retras pe o insula din Caraibe, alături de copii, unde a închiriat o locuinţă de lux. Melinda ar fi ales acesta destinaţie pentru a se proteja de presiunea media, potrivit publicaţiei germane Bild.

Ştiri pe aceeaşi temă

Insula privată pe care s-a refugiat fosta soţie a fondatorului Microsoft se numeşte Calivigny şi aparţine Grenadei.

Cu o întindere de 80 de hectare, insula găzduieşte doar 5 reşedinţe, unde se pot caza aproximativ 40 de turişti şi se recomandă ca „Paradis absolut pentru super - bogaţi”

Locaţia în care s-a cazat Melinda are vedere la ocean, mobilier de lux, băi de marmură, piscină, jacuzzi, jet ski şi catamaran sau canoe la dispoziţie pentru explorarea insulei.

Foto www.exceptionalvillas.com

Bill şi Melinda Gates au anunţat pe 3 mai că vor divorţa, după 27 de ani de căsnicie. Separarea cuplului de filantropi-miliardari este văzută ca una dintre cele mai scumpe din lume, după divorţul de acum câţiva ani dintre Jeff Bezos, fondatorul Amazon, şi fosta sa soţie, MacKenzie Scott. Cei doi vor continua să colaboreze în cadrul Fundaţiei Bill şi Melinda Gates.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările