Maria Dragomiroiu se alătură vedetelor  care au donat bani pentru ajutorarea medicilor români aflaţi în prima linie

Maria Dragomiroiu se alătură vedetelor  care au donat bani pentru ajutorarea medicilor români aflaţi în prima linie

Maria Dragomiroiu FOTO Facebook

Maria Dragomiroiu (64 de ani) s-a alăturat altor vedete care au donat bani pentru a ajuta medicii români aflaţi în lupta împotriva coronavirusului. Interpreta de muzică populară a povestit şi cum îşi petrece timpul în izolare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maria Dragomiroiu a mărturisit că a făcut o donaţie pentru a ajuta cadrele medicale aflate în prima linie în lupta cu coronavirusul. 

„Nu mă dau afară banii din casă, trăim normal. Nu mi-a plăcut să mă dau mai aşa şi nici nu-mi trebuie. Am donat şi noi, eu cu soţul meu, 100 de milioane pentru medici. Din ce aveam strânşi“, a spus artista pentru fanatik.ro. 
 
Ea a mai spus că respectă regulile de izolare şi distanţare socială şi nu merge să-şi viziteze membrii familiei: „Stăm foarte aproape de copii. Pe jos dacă mergem ajungem foarte repede. De exemplu, a fost ziua nepoţelului meu, a împlinit recent şase anişori. Nu am mers, am vorbit doar prin telefon. Cred că aşa vom face şi de Paşte. Nu îndrăznesc să merg la ei, respect toate regulile.“
 
Interpreta de muzică populară a povestit şi cum îşi petrece timpul în izolare: „Mai cânt prin casă, mai înregistrez câte o melodie. Chiar mă gândesc să fac live-uri pe Facebook să le cânt fanilor mei, o dată la 2-3 zile, sau să le povestesc din experienţele mele, din ce am învăţat eu în viaţa asta, căci mulţi mă întreabă tot felul de lucruri: cum îmi îngrijesc părul, ce mănânc. Mă gândesc să le împărtăşesc din secretele mele.“
 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: