Kate Middleton a lansat un proiect foto prin care va prezenta viaţa britanicilor în timpul pandemiei

Kate Middleton a lansat un proiect foto prin care va prezenta viaţa britanicilor în timpul pandemiei

Kate Middleton FOTO Getty Images

Ducesa de Cambridge s-a asociat cu National Portrait Gallery pentru un program care are drept scop să prezinte viaţa britanicilor în timpul pandemiei de coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kate Middleton este pasionată de fotografie. În fiecare an, imaginile realizate de ducesă în care apar cei trei copii ai ei sunt publicate pe conturile oficiale ale coroanei britanice. 

În plină izolare, ducesa de Cambridge îşi dezvoltă pasiunea şi s-a asociat cu National Portrait Gallery pentru un program a cărui ambiţie este de a arăta viaţa din Regatul Unit în timpul pandemiei de coronavirus, scrie news.ro.  

Intitulat „Hold Still“, acest proiect este prezentat drept „un portret al naţiunii noastre în 2020“, „un proiect fotografic unic care permite imortalizarea spiritului, umorului, speranţelor, temerilor şi aspiraţiilor unei naţiuni în timp ce continuăm să luptăm contra pandemiei de coronavirus“. 

Vor fi selectate în jur de o sută de fotografii. Britanicii pot trimite, până la 18 iunie, un autoportret. Acesta trebuie să corespundă unor tematici, să reflecte rezilienţă, eroism şi bunătate.   

Fotografiile alese vor fi prezentate într-o expoziţie virtuală, apoi itinerantă la sfârşitul anului. 

Kate Middleton alături de soţul ei, Prinţul William, şi cei trei copii: Charlotte, George şi Louis FOTO Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările