Kate şi William au publicat fotografii cu prinţesa Charlotte care duce de mâncare persoanelor izolate FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţesa Charlotte a împlinit cinci ani FOTO Guliver/Getty Images
Prinţesa Charlotte a împlinit cinci ani FOTO Guliver/Getty Images

Ducii de Cambridge, prinţul Williams şi soţia sa Kate Middleton, au publicat noi fotografii cu prinţesa Charlotte, care a împlinit sâmbătă, 2 aprilie, vârsta de cinci ani.

În aceste fotografii, unele făcute chiar de Kate Middleton, micuţa prinţesă poate fi văzută cum împachetează şi duce de mâncare unor persoane nevoiaşe aflate în izolare, majoritatea pensionari. 

Pe 23 aprilie, ducii de Cambridge l-au sărbătorit şi pe fiul lor cel mic, prinţul Louis, care a împlinit doi ani. Kate Middleton a publicat imagini adorabile cu micul prinţ, în timp ce picta un curcubeu, în grădinile Palatului Kensington.  

Prinţesa Charlotte a apărut la sfârşitul lunii martie, alături de fraţii săi George şi Louis, într-un videoclip în care au aplaudat personalul medical care se luptă cu pandemia de coronavirus. Filmul a avut un mare succes, fiind vizionat de 1,2 milioane de ori în zece ore de la publicare. 

De asemenea, Kate Middleton a contactat prin apeluri video proaspeţi părinţi, moaşe şi alţi angajaţi din domeniul  pentru a-şi promova mesajul de conştientizare a importanţei sănătăţii mintale în perioada pandemiei de coronavirus, relatează Reuters.

Într-un filmuleţ postat pe Twitter de Kensington Palace, ducesa poate fi văzută vorbind cu o femeie care născuse noaptea dinaintea conversaţiei, cu o moaşă şi cu alte persoane. Kate poate fi văzută şi când era întrebată de o moaşă dacă îşi dă seama dacă zâmbeşte sub mască. „Cu ochii tăi, da, pot să îmi dau seama“, a reacţionat ducesa.

Filmuleţul a fost postat pentru a marca Săptămâna de Conştientizare a Sănătăţii Mintale Maternale în Marea Britanie.

Kate şi William au participat la numeroase acţiuni de conştientizare a problemelor de sănătate mintală. Săptămâna trecută, ei au lansat un serviciu numit OurFrontline, care asigură susţinere sin punct de vedere al sănătăţii mintale angajaţilor din domeniile cheie în perioada pandemiei de coronavirus.

În Marea Britanie au murit până acum peste 28.000 de persoane din cauza Covid-

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite