Johnny Depp, concediat. Ce producţie cinematografică va continua fără el

Johnny Depp, concediat. Ce producţie cinematografică va continua fără el

Johnny Depp a fost forţat să părăsească distribuţia seriei „Fantastic Beasts” după ce a pierdut un proces pentru calomnie. Casa de producţie Warner Bros i-a cerut să-şi dea demisia şi actorul s-a conformat, deşi cel de-al treilea episod al seriei este deja în lucru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totul se întâmplă la câteva săptămâni după ce o instanţă britanică a decis împotriva actorului într-un proces în care starul de la Hollywood contesta un titlu de tabloid în care era acuzat că şi-a bătut fosta soţie. Johnny Depp şi-a anunţat fanii că va contesta hotărârea justiţiei britanice, pe care o consideră „suprarealistă”.
 
Deocamdată, actorul a anunţat vineri că se retrage din franciza „Fantastic Beasts”. Într-o postare pe Instagram, Depp a declarat că studioul de film Warner Bros i-a cerut să renunţe la rolul vrăjitorului Gellert Grindelwald. „Respect decizia şi am fost de acord cu această cerere”, a precizat cunoscutul actor.
 
În 2018 The Sun a dat publicităţii informaţii conform cărora actorul în vârstă de 57 de ani ar fi agresat-o pe fosta lui pe soţie pe vremea când erau căsătoriţi. 
 
Actorul faimos pentru rolurile sale din „Piraţii din Caraibe” şi „Edward Scissorhands”, a dat în judecată News Group Newspapers, editorul pentru The Sun, şi pe unul dintre jurnalişti, Dan Wootton.
 
Procesul a început pe 7 iulie şi s-a terminat pe 28 iulie, după ce, timp de 16 zile, actorul s-a prezentat la Înalta Curte din Londra, unde atât el, cât şi fosta lui soţie, şi-au aruncat unul altuia acuzaţii.
 
Johnny Depp şi Amber Heard s-au acuzat reciproc de violenţă, consum de droguri şi relaţii extra-conjugale. De-a lungul procesului, Amber Heard şi avocatul lui l-au prezentat pe Johnny Depp drept un bărbat dependent de droguri, foarte gelos, misogin şi violent. 
 
Rând pe rând, foştii soţi au păstrat în instanţă fotografii care dovedeau că se loveau, dar şi probe ale unor presupuse infidelităţi. Actoul susţine că acuzaţiile fostei sale soţii au fost inventate.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările