Inna, reality-show pe Youtube după Masked Singer România. Cu cine locuieşte solista în vila închiriată în care e filmată

Inna, reality-show pe Youtube după Masked Singer România. Cu cine locuieşte solista în vila închiriată în care e filmată

foto global records

Inna a acordat un interviu în care a vorbit despre acest an în care a avut parte de multe provocări dar şi mult stres din cauza pandemiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artista a avut totuşi şi parte de multe lucruri bune în 2020. Chiar dacă nu a mai scos multe piese, aşa cum ne-a obişnuit, Inna a avut parte de multe experienţe, unele dintre ele inedite. Printre acestea se numără participarea în juriul de la Masked Singer România dar şi realizarea unui reality show numit "Dance Queen's House".

Inna a povestit în interviul acordat pentru Click.ro şi despre relaţia cu iubitul său, Răzvan Eremia (Deliric).

Click!: Cum a fost 2020 pentru tine?

INNA: A fost un an bun, cu multe piese lansate (”Not My Baby”, ”Sober”, ”Nobody”, ”Discoteka” cu Minelli, ”Read My Lips” feat. Farina, ”Call Me Now” cu Michael Calfan, ”Pretty Thoughts” cu Henri Purnell), show-ul "Masked Singer", proiectul Dance Queen’s House, cu călătorii, cu iubire, cu experienţe frumoase.

Acum lucrezi pentru reality-show - ”Dance Queen’s House” transmis pe Youtube. A cui a fost ideea?

Totul a pornit de la ideea că mi-ar plăcea să fac sesiuni muzicale, doar că îmi doream să nu mai facem ca de obicei la studio, ci într-un alt loc în care să stăm cu toţii. Aşa că am căutat o casă, ne-am testat cu toţii şi ne-am făcut gaşcă de producători, songwriteri, cameramani, fotograf, make-up artist, echipa mea de la Global Records. 3 săptămâni plineee!

Te-ai îndrăgostit şi mai mult de o carieră în televiziune?

Mi-a plăcut tare mult să fac parte din proiectul "Masked Singer Romania" (PRO TV), a fost fun, a fost intens şi îmi doresc şi sezonul 2 de nebunie şi energie! După prima experienţă pe care am avut-o la "Vocea României Junior", care a fost minunată, unde am cunoscut copii talentaţi, "Masked Singer Romania" a fost o experienţă diferită, care m-a făcut să mă reîndrăgostesc de televiziune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările