Ilie Năstase vrea să aibă o fetiţă care să devină noua Simona Halep: „Mai vreau un copil! Vor zice ăştia că sunt Superman”

Ilie Năstase vrea să aibă o fetiţă care să devină noua Simona Halep: „Mai vreau un copil! Vor zice ăştia că sunt Superman”

Ilie Năstase şi  Ioana Simion

Ilie Năstase (75 ani) nu renunţă la visul de a avea un copil care să îi calce pe urme! Primul lider ATP şi-ar dori o fetiţă care să devină noua Simona Halep.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marele tenismen îşi doreşte un copil şi cu actuala soţie, Ioana Simion, care este cu 30 de ani mai tânără decât tenismenul, scrie prosport.ro

„Eu îmi doresc multe şi nu ştiu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăştia că sunt Superman! Vedem ce putem face şi dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu ştiu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac”, a declarat Ilie Năstase în cadrul emisiunii „La Măruţă”.

lie Năstase a fost căsătorit de cinci ori, iar trei dintre fostele sale soţii i-au dăruit 5 copii, dar niciunul nu a moştenit însă pasiunea pentru tenis a tatălui lor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările