Harry şi Meghan au furat toată atenţia la ultima apariţie în calitate de seniori ai familie regale

Harry şi Meghan au furat toată atenţia la ultima apariţie în calitate de seniori ai familie regale

Meghan a zâmbit tot timpul, în timp ce soţul ei a fost ceva mai reţinut FOTO Guliver/Getty Images

Ducii de Sussex au participat alături de Regina Elisabeta la ultimul eveniment în calitate de membri seniori ai familiei regale britanice, iar fosta actriţă Meghan Markle a reuşit şi de această dată să fure toată atenţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţul Harry (35 de ani) şi soţia lui, ducesa Meghan (38 de ani), au dus la bun sfârşit ultima îndatorire regală şi au participat la evenimentele organizate de Ziua Commenwealth. Începând de pe 31 martie ei nu vor mai fi membri seniori ai monarhiei şi vor fi liberi să-şi câştige independenţa finanaciară după bunul plac, în Canada, acolo unde s-au stabilit cu fiul lor, Archie. 
 
Slujba de la Catedrala Westminster a marcat şi prima întâlnire publică dintre ducii de Sussex şi ducii de Cambridge, William şi Kate, după „Megxit“-ul anunţat în urmă cu două luni.  
 
Cei doi fraţi şi soţiile lor au asistat la ceremonia religioasă anuală alături de regina Elisabeta a II-a (93 de ani), de prinţul Charles (71 de ani) şi de soţia sa Camilla (72 de ani). 
 
Adio, monarhie. Semnat, Harry şi Meghan FOTO Guliver/Getty Images 

Spre deosebire de anul trecut, Harry şi Meghan au fost conduşi direct la locurile lor din biserica londoneză şi nu au mai avut şansa de a o întâmpina pe suverana Marii Britanii împreună cu ceilalţi membri ai familiei regale. 
 
Cu toate acestea, fosta actriţă Meghan Markle a reuşit şi de această dată să atragă toate privirile în momentul în care şi-a făcut apariţia la braţul soţului ei, ajungând primii la catedrală. Ducesa de Sussex a ales pentru eveniment o rochie midi de culoare verde smarald, creaţie a designerului Emilia Wickstead, pe care a accesorizat-o cu o capă şi o pălărie în aceeaşi nuanţă şi pantofi cu toc crem, de la brandul ei preferat, Aquazzura. 
 
Meghan şi Harry, păşind spre ultima obligaţie regală FOTO Profimedia 

Cu o zi înainte, pe 8 martie, ducii de Sussex au însoţit-o pe regină la biserică unde au asistat la o ceremonie religioasă dedicată eroului de război Ben Redy, care a servit în Marina Regală şi a fost ucis în Afganistan în urmă cu 13 ani, la vârsta de 22 de ani. Ei au asistat şi la dezvelirea unei plăci memoriale a tânărului erou. Acesta a fost şi ultimul angajament al prinţului Harry în calitate de Căpitan General al Marinei Regale. 
 
În ultimele zile, ducii de Sussex au avut mai multe angajamente publice, iar experţii regali şi fanii monarhiei au avut numai cuvinte de laudă la adresa prestaţiei lor, fiind de părere că au ieşit din scenă cu stil şi graţie, în ciuda controverselor pe care le-au declanşat odată cu decizia de „a demisiona“ din familia regală britanică.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările