Gladiatorul cel sexy e total schimbat. Russell Crowe şochează cu noua imagine

Gladiatorul cel sexy e total schimbat. Russell Crowe şochează cu noua imagine

Russel Crowe a trecut printr-o transformare şocantă la doar 56 de ani (Foto: Profimedia)

Cărunt, cu o barbă deasă şi o faţă aspră, te duce astăzi cu greu la bărbatul impunător care purta femeile pe culmile visării. Nefericirile în amor şi stilul de viaţă dezordonat abordat pare că l-au purtat pe Gladiatorul cel sexy pe drumul schimbării

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul de la Hollywood, care a împlinit 56 de ani pe 7 aprilie, încearcă să întoarcă foaia trecutului. Astăzi are o legătură cu văduva lui Steve Irwin,  Terri, de 55 de ani, căreia i-a fost un adevărat sprijin după moartea prietenului său Steve, în 2006. Chiar dacă a încercat tot timpul să treacă sub tăcere această poveste, sentimentele dintre ei sunt tot mai evidente. „Russell este o persoană atât de bună. Îl ador pentru că l-a iubit pe Steve şi au fost prieteni atât de buni", mărturisea Terri Irwin.

Nici actorul nu s-a lăsat însă mai prejos cu complimentele. În 2017, Crowe a mărturisit la o emisiune radio că „Terri este o femeie adevărată, printre puţinele pe care le-a întâlnit în această viaţă".

Citeşte mai multe aici!

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările