Gabriela Cristea s-a căsătorit religios cu Tavi Clonda. Imagini cu rochiile de mireasă FOTO

Gabriela Cristea s-a căsătorit religios cu Tavi Clonda. Imagini cu rochiile de mireasă FOTO

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea (44 de ani) şi cântăreţul Tavi Clonda (39 de ani) s-au căsătorit religios sâmbătă, la mai bine de patru ani de la cununia civilă.

„N-am avut timp să facem cununia, am făcut două fetiţe. Ne bucurăm că nu am renunţat. Relaţia noastră e binecuvântată”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.   
 
La biserică mireasa a purtat o rochie stil prinţesă, cu un decolteu generos şi cu o trenă lungă, iar pentru petrecerea de după a optat pentru o ţinută albă mai lejeră.
 
FOTO Cancan
 
Cununia religioasă a avut loc la Biserica Basilescu din Bucureşti, iar petrecerea de nuntă a fost planificată în curtea casei vedetei de televiziune. 

FOTO Instagram 
 
Mirii au organizat o petrecere alături de 50 de invitaţi, la locuinţa lor din Corbeanca. Cei doi au ales să petreacă într-un stil relaxat, în grădină. 
 
 FOTO Instagram 
 
„Ne-am hotarât să facem petrecerea în curtea casei noastre, ceea ce a implicat o organizare generală. Am conceput un şotron la intrarea în curte, e desenat de mine", povestea Gabriela Cristea.
 
 
Naşii de cununie au fost Mădălin Ionescu şi soţia lui Cristina Şişcanu. 

Mirii şi naşii FOTO Instagram 
      
 Cei doi miri s-au cunoscut la Kanal D, acolo unde prezentatoarea era gazda unei emisiuni matrimoniale, iar cântăreţul asigura momentele artistice cu trupa lui, potrivit Click! Au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015, iar doi ani mai târziu, în septembrie, li s-a născut primul prima fetiţă. Cea de-a doua fetiţă a venit pe lume în luna martie a acestui an. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: