Gabriel Cotabiţă este din nou internat la spital. Care este starea de sănătate a artistului

Gabriel Cotabiţă este din nou internat la spital. Care este starea de sănătate a artistului

La cei 65 de ani pe care-i are, Cotabiţă are un istoric medical stufos.

Gabriel Cotabiţă, solistul trupei VH2, s-a simţit extrem de rău săptămâna trecuta, iar acum este internat la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apropiaţii artistului au dezvăluit că acesta nu se putea ţine pe picioare şi a avut nevoie de ajutorul medicilor. Aceştia au mai declarat că simptomele au început în urmă cu o săptămână, în timp ce se pregătea intens pentru următorul proiect muzical, scrie cancan.ro.

De atunci, artistul este internat în spital şi monitorizat atent de cadrele medicale. Preţ de câteva zile, artistul a fost complet absent de pe reţelele de socializare sau Whatsapp, fapt ce i-a îngrijorat foarte tare pe cei apropiaţi. Acum, din fericire, starea artistului pare să se îmbunătăţească, iar în cursul zilei de miercuri, el va fi externat.

Momentan nu se cunosc detaliile referitoare la diacnosticul pus de medici.

La cei 65 de ani pe care-i are, Cotabiţă are un istoric medical stufos. Cântăreţul a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor. La începutul anului a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, iar în urmă cu şase ani a suferit un infarct, care i-a schimbat radical viaţa. Acesta este şi motivul pentru care artistul s-a retras din lumina reflectoarelor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările