FOTO Cine a mers să-i aducă un omagiu Cristinei Ţopescu la capela cimitirului Bellu

FOTO Cine a mers să-i aducă un omagiu Cristinei Ţopescu la capela cimitirului Bellu

Cristina Ţopescu şi-a dorit să fie incinerată FOTO Adevărul

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost depus la capela Cimitirului Bellu din Bucureşti, unde membrii familiei, prieteni şi colegi de breaslă ai jurnalistei au venit să-şi ia rămas-bun. Preşedintele Klaus Iohannis şi Familia Regală a României au trimis coroane de flori în semn de omagiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sicriul cu trupul neînsufleţit al jurnalistei Cristina Ţopescu a fost depus miercuri, 15 ianuarie, la capela Cimitirului Şerban Vodă (Bellu) din Capitală, unde zeci de persoane au venit să-i aducă un ultim omagiu. 
 
Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu a insistat să fie incinerată după moarte, iar familia i-a respectat dorinţa. Incinerarea va avea loc joi, 16 ianuarie, la Crematoriul Vitan-Bârzeşti. 
 
Mama jurnalistei, Rodica Ţopescu, a adus o coroană de gerbera roşii pe care stătea scris mesajul: „Iubirea vieţii mele. Mămica“. 

La intrarea în capelă, femeia le-a declarat jurnaliştilor prezenţi că cenuşa fiicei sale va fi depusă într-un cavou din Cimitirul Bellu.
 
Rodica Ţopescu, mama Cristinei FOTO Click! 
 
La priveghi a participat şi cea de-a treia soţie a lui Cristian Ţopescu, Christel Ungar, precum şi Cristian, unul dintre fraţii vitregi ai jurnalistei, pe care regretatul comentator sportiv îl are din a doua căsnicie. 
 
Cristian, fratele vitreg al Cristinei Ţopescu FOTO Click! 

Printre cei care şi-au luat rămas-bun de la Cristina Ţopescu se numără medicul Monica Pop, şefa TVR Doina Gradea, realizatorul TV Mugur Ciuvică, Mitică Dragomir şi ştirista Andreea Berecleanu, care a depus o coroană din trandafiri roşii alături de mesajul „Drum luminos“.
 
Medicul Monica Pop a fost prietenă apropiată a Cristinei Ţopescu FOTO Click!
 
De asemenea, preşedintele României, Klaus Iohannis, Famia Regală a României şi fostul tenismen Ion Ţiriac au trimis coroane de flori cu mesaje de condoleanţe. 
 
Coroana trimisă de preşedintele Klaus Iohannis FOTO Click! 

Coroana trimisă de Familia Regală a României FOTO Click! 

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în locuinţa sa din Otopeni duminică, în jurul orei 22.00. Cel mai probabil, prezentatoarea de televiziune a murit în prejma Anului Nou, în cursul nopţii, în urma unui infarct, potrivit unor surse medico-legale. Jurnalista, care avea 59 de ani, a fost găsită în pat, în pijamale, fără urme de violenţă. Deocamdată, nu s-a putut stabili cu exactitate cauza morţii, iar rezultatele finale vor fi gata în următoarele săptămâni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: