Ducesa Kate, desemnată cea mai elegantă personalitate din Marea Britanie

Ducesa Kate, desemnată cea mai elegantă personalitate din Marea Britanie

Ducesa de Cambridge ascultă sfaturile în materie de vestimentaţie oferite de Regina Marii Britanii FOTO Wire Photos/reuters

Întoarsă recent dintr-un turneu oficial de trei săptămâni în Noua Zeelandă şi Australia, ducesa Catherine (32 de ani) a ocupat primul loc în top, cu 21% din voturi, surclasând-o de departe pe top-modelul Kate Moss, care, cu 4% dintre voturi, a reuşit să ocupe abia locul al optulea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe locul al doilea în top se situează vedeta de televiziune Holly Willoughby (13%), iar locul al treilea este ocupat de cântăreaţa Cheryl Cole (9%). Top cinci este completat de actriţa Emma Watson (cu 5% dintre voturi) şi de actriţa Michelle Keegan (cu 4%).

Eleganţa ducesei de Cambridge s-ar datora în mare parte sfaturilor reginei Elisabeta a II-a, care i-ar fi recomandat să poarte fuste şi rochii a căror lungime se opreşte la genunchi şi să adopte un stil mai sofisticat.

Tendinţa fustelor până la genunchi s-a extins, de altfel, dincolo de familia regală, o treime dintre femeile britanice (33%) declarând că doresc să investească în piese vestimentare de acest tip.

În plus, aproape trei sferturi dintre bărbaţi (72%) consideră că o fustă lungă până la genunchi este elegantă, afirmând că îşi doresc ca partenerele lor să poarte acest obiect vestimentar.

Cu toate acestea, aproape două treimi dintre bărbaţi (64%) au recunoscut că atenţia le este atrasă mai uşor de femeile care poartă fuste scurte. „Când este vorba despre stil, este clar că opinia reginei este suverană. Sub îndrumarea atentă a majestăţii sale, Kate a reuşit să se situeze pe primul loc în clasamentul eleganţei, tot mai multe femei preferând acum fustele şi rochiile mai lungi“, a spus Nick Chalkley, director al departamentului Fashion Buyer al site-ului de cumpărături QVC, care a comandat sondajul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările