Detalii din viaţa secretă a lui Dan Brown. Autorul romanului „Codul lui Da Vinci“ a fost dat în judecată de fosta soţie care îi aduce acuzaţii grave

Detalii din viaţa secretă a lui Dan Brown. Autorul romanului
„Codul lui Da Vinci“ a fost dat în judecată de fosta soţie care îi aduce acuzaţii grave

Dan şi Blythe Brown

Fosta soţie a autorului Codului Da Vinci, Dan Brown, l-a dat în judecată pe acesta pentru că ar fi folosit sume mari de bani, din bugetul familiei, pentru a-şi întreţine nu mai puţin de 4 amante.

Ştiri pe aceeaşi temă

În procesul intentat luni, Blythe Brown îl acuză pe Dan Brown că i-a ascuns adevărata dimensiune a încasărilor sale. Blythe Newlon dezvăluie că a aflat recent că fostul ei soţ a dus o viaţă dublă, folosind resursele familiei pentru a-şi distra şi răsfăţa nu mai puţin de 4 amante, scrie The Sun.

Potrivit afirmaţiilor The Boston Globe, una dintre amantele autorului ar fi fost chiar antrenoarea sa de călărie.

Dan a trăit o viaţă proverbială de minciuni, cel puţin în utlimii 6 ani, părând a fi simbolul unui romancier de renume mondial care duce o viaţă simplă în statul său natal, New Hampshire, în timp ce în realitate era cu totul diferit. Ani la rând, Dan a retras sume substanţiale de bani din conturile comune, cu greu constituite, pentru a se deda la sordide relaţii extraconjugale cu femei – la jumătatea vârstei lui – şi pentru a duce o viaţă clandestină”, se arată în documentele depuse la dosar.

În replică, scriitorul susţine că e şocat de acuzele fostei soţii şi a negat totul. Mai mult Brown a mărturisit că a fost sincer şi corect în timpul divorţului, proces în urma căruia ea s-a ales cu mai mult de jumătate din averea pe care o deţineau.

Din motive doar de ea ştiute, eventual şi de avocatul ei, Blythe Brown a creat prin acest proces o relatare fictivă şi răzbunătoare a unor aspecte din mariajul nostru, menite să mă rănească şi să mă facă de râs”, a spus acesta.

În dosar, fosta soţie susţine că ea se află în spatele succesului incontestabil al lui Dan Brown. Femeia, se arată în documente, i-ar fi furnizat subiectul romanului Codul lui da Vinci care, din 2003, s-a publicat în 80 de milioane de exemplare.

Dan va face milioane din aceste proiecte, motiv pentru care le-a ascuns de Blythe”, se arată în documentele depuse la tribunal.

Cuplul a divorţat în decembrie anul trecut, după mai bine de 21 de ani de căsătorie, potrivit Globe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: