Cum arată fiul Aliciei Silverstone, care a fost crescut vegan. „Fiul meu nu a luat niciodată vreun medicament“

Cum arată fiul Aliciei Silverstone, care a fost crescut vegan. „Fiul meu nu a luat niciodată vreun medicament“

Mare susţinătoare a PETA, Alicia Silverstone a ales să-şi crească băiatul vegan - şi l-a botezat, culmea, Bear (urs)! Actriţa de 43 de ani a fost căsătorită cu rockerul Christopher Jarecki din 2005 în 2018, cei doi formând un cuplu din 1997.

Alicia şi Jarecki au ales să trăiască într-o casă cât se poate de eco-friendly din Los Angeles, dotată cu panouri solare şi o uriaşă grădină cu verdeţuri şi legume organice, ducând o viaţă vegană. Asta a însemnat nişte reguli pe care le-au impus chiar şi fiului lor, Bear, născut în 2011. Mari iubitori de animale, Alicia şi fostul soţ nu au vrut să-şi hrănească copilul cu carne de animal. Ba mai mult, Alicia a reuşit să scandalizeze şi prin clipul postat în 2012, în care se vede că-şi hrăneşte fiul cu mâncare mestecată înainte de ea...

După divorţul din 2018, Alicia a dispărut o vreme din atenţia publică - şi a fost de înţeles. Pusese punct unei relaţii de 21 de ani, lucru care a afectat-o profund. Ce a rămas, însă, cu siguranţă din acel mariaj a fost veganismul. Ea şi fiul ei, Bear, trăiesc în continuare la fel de eco-friendly.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: