Cât de mult a afectat-o cancerul pe simpatica dădacă Fran şi cum arată acum, după ce a învins boala

Cât de mult a afectat-o cancerul pe simpatica dădacă Fran şi cum arată acum, după ce a învins boala

Fran Drescher. Foto: Instagram

O mai ţii minte pe simpatica dădacă Fran? Iată cum arată în prezent, când sărbătoreşte 21 de ani de când a învins cancerul: ”A fost o experienţă uimitoare”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fran Drescher ne-a încântat cu serialul de mega succes ”Dădaca”, însă puţin ştiu că s-a luptat cu cancerul şi în prezent chiar sărbătoreşte 21 de ani de când l-a învins. De fapt, simpatica actriţă sărbătoreşte anual dispariţia cancerului din viaţa sa fiindcă acum apreciază viaţa mai mult.

În 1999 a fost diagnosticată cu cancer uterin, dar de 20 de ani este în remisie, a mărturisit Dădaca în podcast-ul celor de la People Every Day.

”A fost o călătorie uimitoare, am învăţat o sumedenie de lecţii şi am avut o grămadă de revelaţii în urma acestei experienţe”, a mărturisit actriţa pe 5 mai, 2021.

Anul trecut, când trecuseră 20 de ani de când a învins cancerul, a sărbătorit în plină pandemie într-un cabaret virtual. Iată cum arată Dădaca acum!

Citeşte mai departe aici...

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările