Barbie Boys: cine sunt gemenii francezi care s-au mutilat din cauza obsesiei pentru chirurgia estetică

Barbie Boys: cine sunt gemenii francezi care s-au mutilat din cauza obsesiei pentru chirurgia estetică

Igor şi Grichka Bogdanoff

Cunoscuţi în Franţa, gemenii Igor şi Grichka Bogdanoff au azi 71 de ani şi fac în continuare audienţă la televiziunile franceze din cauza aspectului lor fizic. Cândva, erau sex simboluri. Iată ce fel arătau înainte!

Igor şi Grichka aveau nişte chipuri cuceritoare. Cu atât mai mult sunt de neînţeles: de ce şi de unde această obsesie pentru operaţiile estetice şi botoxul în exces? Şi mai ales cum de amândoi au dus în paralel totul la extrem?

Cei mai ciudaţi gemeni ai Franţei au devenit cunoscuţi în anii '80 ca prezentatori şi producători TV ai unor emisiuni de ştiinţă. Pentru că, atenţie, vorbim de doi oameni cu IQ-uri respectabile. Dar şi cu un trecut controversat - pentru că cei doi chiar şi-au dorit să fie luaţi în serios de lumea ştiinţifică, publicând o teză despre Big Bang care a stârnit un întreg scandal în Franţa, Igor şi Grichka fiind acuzaţi de impostură academică.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările