Amalia Enache a devenit mămică: ştirista a născut o fetiţă de nota 10

Amalia Enache a devenit mămică: ştirista a născut o fetiţă de nota 10

Amalia Enache nu a dat foarte multe detalii despre tatăl copilului FOTO PRO TV

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV Amalia Enache, în vârstă de 38 de ani, a născut o fetiţă care a primit nota zece din partea medicilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Amalia Enache, care a fost supusă unei operaţii de cezariană, a declarat că nu a grăbit procesul de naştere şi a aşteptat ca micuţa să sosească pe lume atunci când a vrut ea, potrivit stirileprotv.ro.
 
Prezentatoarea a mai transmis că atât ea, cât şi fetiţa sunt într-o stare foarte bună, iar echipa de medici şi asistente s-a purtat impecabil.
 
Recent, într-un interviu pentru site-ul life.ro, Amalia Enache a precizat că a fost extrem de emoţionată în momentul în care i s-a confirmat că este însărcinată: „Când am făcut testul, tremuram, mă simţeam ca la primul live din viaţa mea. Am simţit după aceea o mare uşurare.“ 
 
În ceea ce priveşte tatăl copilului, ştirista nu a dezvăluit numele, însă a lăsat să se înţeleagă că bărbatul nu este din România şi locuieşte în America de Sud. „Dacă e ca lumea să afle, să afle! Nu e treaba mea să povestesc. În tot acest timp eu am avut nişte iubiri foarte savuroase de care presa nu a ştiut. Şi a fost mai bine, pentru că au fost savuroase doar pentru mine. Copilul meu vine dintr-o iubire mai savuroasă decât toate celelalte“, a mărturisit Amalia pentru life.ro.
 
Prezentatoarea Ştirilor Pro TV a mai precizat că micuţa se va numi Alma, povestind şi cum, împreună cu partenerul ei, au ales acest nume. „În povestea mea, în povestea aceasta legată de creşterea copilului, în ceea ce mă priveşte, este multă libertate. Va fi un copil foarte plimbat, asta e sigur, de fapt deja este! A călătorit deja cu mine prin America de Sud, cu feribotul, prin Uruguay“, a mai adăugat Amalia Enache.
 
Ştirista a mai subliniat că poartă pe deget un inel care reprezintă un angajament de creştere a copilului, „un angajament că suntem părinţi pe viaţă.“
 
Amalia Enache a anunţat că este însărcinată în luna martie, când a declarat pentru postul de televiziune la care lucrează că trăieşte „cea mai frumoasă experienţă.“
 
Într-un interviu pentru Adevărul Live, Amalia Enache, cunoscută pentru discreţie când vine vorba de viaţa personală, a explicat de ce nu doreşte să vorbească despre aspectele private: „Cred că undeva este cu adevărat o Cutie a Pandorei, pe care dacă o deschizi din ea ies toate. Eu am fost reţinută să deschid cutia asta spre ce înseamnă viaţa mea personală şi motivul ţine de fire, de personalitatea mea, sunt destul de sensibilă la lucrurile astea. Există femei în lumea televiziunii care sunt foarte leoaice, dau replică imediat, se iau în piept cu ţara întreagă şi îşi apără punctele de vedere, e minunat, dar eu nu sunt o astfel de leoaică, sunt un om cu sensibilităţi şi nu m-am simţit niciodată confortabil să-mi expun poveştile de viaţă. Trebuie să poţi să duci asta, oamenii oricum îşi vor da cu părerea, dar mai bine vorbesc cu familia, cu prietenii despre lucrurile foarte intime.“
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările