Actriţa Heather Locklear va fi internată într-o clinică de psihiatrie prin decizie judecătorească, după ce în 2018 a agresat trei poliţişti

Actriţa Heather Locklear va fi internată într-o clinică de psihiatrie prin decizie judecătorească, după ce în 2018 a agresat trei poliţişti

Heather Locklear FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană Heather Locklear (57 de ani) a fost condamnată de instanţa judecătorească la 30 de zile de tratament într-o instituţie psihiatrică.

Heather Locklear a primit o pedeapsă care ar putea să o scape de închisoare. 
 
Fosta vedetă din serialul „Dynasty“ a  fost condamnată de instanţă la 30 de zile de tratament într-o instituţie psihiatrică după ce în anul 2018 a fost acuzată de agresiune asupra poliţiştilor, scrie TMZ.
 
Locklear risca 120 de zile de închisoare, iar dacă nu parcurge toate etapele tratamentului de o lună, pe care trebuie să îl înceapă până pe data de 6 septembrie, aceasta ar putea ajunge în spatele gratiilor. 
 
Apropiaţii actriţei au declarat pentru sursa citată că Heather are de gând să îşi asume responsabilitatea pentru ce a făcut şi vrea să fie tratată pentru a evita asemenea probleme pe viitor. Totodată, Heather nu mai are voie să deţină arme, medicamente care nu i-au fost prescrise de medic sau alcool. 
 
 
 
 
Heather Locklear a fost acuzată de violenţă domestică după ce l-a muşcat de nas pe iubitul său într-un atac de furie cauzat de consumul de alcool. Ulterior, actriţa i-a atacat pe cei trei poliţişti care veniseră la faţa locului să clarifice situaţia. „A fost extrem de ostilă şi necooperantă şi la un moment dat a devenit combativă cu poliţiştii“, a declarat un ofiţer, potrivit People.
 

Se pare că actriţa i-a ameninţat pe ofiţeri că îi va împuşca, scrie People: „Locklear a fugit în dormitorul ei şi a încercat să închidă uşa. Ofiţerul Alldredge a pus piciorul în uşă, în încercarea de a o îmipedica să o închidă şi pentru a continua investigaţia. Heather a încercat să-l împingă pe ofiţer, a început să-l lovească în picior şi să strige «Pleacă, dracului, din casa mea“, au declarat reprezentanţii poliţiei din Oaks, California. Mai mult, actriţa le-a adresat cuvinte ameninţătoare şi celorlalţi ofiţeri: „Meritaţi să vă moară copiii! O meritaţi. Iar când se va întâmpla asta, să vă gândiţi la mine! (...)“.

Heather Locklear FOTO Ventura County Sheriff's Department

În 2008, actriţa a pledat vinovată la acuzaţia de şofat neglijent, după ce a fost arestată sub suspiciunea mai gravă de conducere sub influenţa unor medicamente prescrise de medic.

Heather Locklear a fost căsătorită cu chitaristul Richie Sambora (Bon Jovi) între 1994 şi 2007 şi cu toboşarul de la Motley Crue Tommy Lee între 1986 şi 1993.

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: