Actorul Cole Sprouse susţine că a fost arestat în timpul unui protest paşnic din SUA

Actorul Cole Sprouse susţine că a fost arestat în timpul unui protest paşnic din SUA

Cole Sprouse FOTO Guliver/Getty Images

Actorul american Cole Sprouse (27 de ani) a povestit că a fost arestat duminică, în timp ce participa la un protest paşnic împotriva nedreptăţilor rasiale din Santa Monica, California.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cole Sprouse, cunoscut pentru rolul din „Riverdale“, a povestit pe contul său de Instagram că a fost reţinut de oamenii legii duminică, în timp ce participa la un protest paşnic în Santa Monica.

„Un grup de protestatari paşnici, printre care mă aflam şi eu, au fost arestaţi ieri în Santa Monica. Aşadar, înainte ca hoarda vorace a senzaţionalismului mass-media să deformeze cumva adevărul, trebuie să vă prezint chiar eu circumstanţele: Black Lives Matter. Pacea, revoltele, jafurile, toate sunt o formă de protest absolut legitimă. Mass-media, prin natura lor, nu vor arăta decât senzaţionalul, ceea ce nu face decât să întărească problema rasismului pe termen lung.

Am fost reţinut fiind solidar, aşa cum au fost mulţi alţii din Santa Monica. Ni s-a oferit opţiunea de a pleca şi am fost informaţi că, în cazul în care nu ne retragem, vom fi arestaţi. Când unii s-au întors să plece, ne-am trezit blocaţi de o altă linie de ofiţeri de poliţie care, la un moment dat, au început să ne lege mâinile cu legături de cablu. Trebuie precizat că, fiind un cetăţean alb, heterosexual şi persoană publică, consecinţele reţinerii mele nu înseamnă nimic în comparaţie cu ce păţesc alţi manifestanţi.“, a declarat actorul. 

Cu toate astea, administratorul închisorii Santa Monica a declarat că nu există nicio înregistrare a arestării lui Sprouse din data de 31 mai. Acesta a adăugat că este posibil ca actorul să i fost ridicat fără a i se lua datele şi amprentele, potrivit The Sun. 

FOTO Instagram

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: