Şcolile din Bucureşti care sunt secţii de votare vor face cursuri online, de mâine

Şcolile din Bucureşti care sunt secţii de votare vor face cursuri online, de mâine

Şcolile de stat din Bucureşti vor face începând de mâine şi până marţi, doar cursuri online

Între 24 şi 29 septembrie, şcolile şi grădiniţele de stat din Bucureşti îşi vor desfăşura cursurile în regim online. Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Roxana Cercel, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, a declarat pentru Edupedu.ro că şcolile şi grădiniţele care nu sunt secţii de votare nu îşi suspendă de mâine cursurile, ci le vor desfăşura la fel ca până acum. 
 
Cele care sunt secţii de votare - respectiv cele de stat - vor face, începând de joi, 24 septembrie şi până pe 29 septembrie, doar cursuri în regim online. 
 
“Doar unităţile şcolare care organizează secţii de votare îşi suspendă cursurile de joi până marţi. Părinţii copiilor din grădiniţele şi şcolile care nu sunt secţii îi duc în continuare la grădiniţă şi la ore, pe acelaşi program”, a declarat Roxana Cercel.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările