Banca Comerciala Carpatica - prima banca romaneasca ce lanseaza cardul cu token inclus: MasterCard e-Smart Debit (P)

Banca Comerciala Carpatica este prima banca romaneasca ce lanseaza pe piata autohtona un produs inovativ, superior din punct de vedere tehnologic tuturor celor existente pana in prezent: cardul cu display MasterCard e-Smart Debit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acest nou dispozitiv este foarte util clientilor actuali si potentiali care utilizeaza serviciul de internet banking BCC e-Smart. MasterCard e-Smart Debit combină un card de debit și un token (dispozitiv de autentificare in mediul online de internet banking), fiind destinat utilizatorilor acestui serviciu pentru autentificare și pentru autorizarea tranzacțiilor.

Cardul dispune o tehnologie inovatoare care, prin apasarea butonului incorporat, determina generarea unui cod de securitate afisat pe ecranul acestuia, in mod similar unui token hardware.

Noul produs este unul de tip 2 in 1, indeplinind atat functia de card bancar, cat si cea de dispozitiv de autentificare de tip token. Autentificarea si autorizarea platilor in sistemul BCC e-Smart se realizeaza in mod identic daca se utilizeaza un dispozitiv clasic, de tip digipass. Utilizarea acestui serviciu de internet banking ramane in continuare la fel de sigura, fiind implicate mai multe etape de autentificare.

Get Adobe Flash player

Pentru cardurile Mastercard e-Smart Debit emise pana la data de 31.12.2011, clientii beneficiaza de comision de administrare 0 (zero) în primele 3 luni.

Cardul este emis sub sigla MasterCard, care s-a implicat activ in studierea acestui nou tip de produs, tehnologia utilizata fiind testata cu mult timp inainte de a fi pusa la dispozitia consumatorilor. Cardul cu display si-a testat siguranta si calitatile, fiind in conformitate cu standardele ISO si a trecut de examenul impus de CSI (Card Security and Integrity).

"Suntem incantati sa lansam un produs inovator, adaptat cerintelor tot mai ridicate ale clientilor nostri, cu atat mai mult cu cat suntem printre primele banci din Romania care se implica intr-un astfel de proiect. Lansarea acestui produs are la baza o politica abordata de Carpatica si mai mult decat atat, o promisiune declarata de noi, de a ne adapta in permanenta serviciile si produsele noilor tendinte, cerinte tot mai sofisticate ale consumatorilor. Cardul MasterCard e-Smart Debit, reprezinta pentru noi trecerea spre o noua viziune, aceea de a tranzita serviciile bancii in zona de on line banking, o zona cu un potential imens atat pentru banca, cat si pentru consumatori.", declara Georgiana Coanda, Director Executiv Retea Retail la Banca Comerciala Carpatica.

Mai multe informatii despre aceste nou produs sunt disponibile pe site-ul bancii www.carpatica.ro, la sectiunea Persoane fizice > Carduri


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările