Rabla pentru Electrocasnice. Bugetul Etapei l a fost epuizat în mai puţin de 24 de ore de la start. Când începe Etapa a ll-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Bugetul Etapei 1 a Programului Rabla pentru Electrocasnice, în valoare de 30 de milioane de lei, a fost epuizat în mai puţin de 24 de ore de la start, anunţă Ministerul Mediului, care precizează că au putut fi achiziţionate maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi aparate frigorifice, În următoarea etapă, care începe la 4 iunie, vor putea fi cumpărate televizoare, laptopuri şi tablete.

”Bugetul Etapei 1 a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat în mai puţin de 24 de ore de la start. Au fost rezervate 75.000 de vouchere în valoare de 400 lei fiecare, pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi aparate frigorifice. În total, Etapa 1 a beneficiat de un buget de 30 milioane lei”, anunţă Ministerul Mediului.

Voucherele rezervate vor fi validate în cursul săptămânii viitoare.

Voucherele vor putea fi utilizate la comercianţii participanţi numai după validare. Lista lor aici: https://cutt.ly/Wb7fjuJ

Etapa 2 - pentru televizoare, laptopuri şi tablete - începe pe 4 iunie, la ora 10:00, şi se va desfăşura în aceleaşi condiţii.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite