O nouă campanie falsă le promite clienţilor Altex şi eMAG câte un iPhone X la un euro. Reacţiile companiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă campanie falsă circulă pe reţelele de socializare şi pretinde că Altex şi eMAG oferă câte un iPhone X la un euro tuturor participanţilor. Cele două companii avertizează clienţii să nu îşi trimită datele personale.

„ATENŢIE, circulă o campanie falsă care pretinde că oferă câte un iPhone X la un euro tuturor participanţilor. Nu are nicio legătură cu eMAG şi vă recomandăm să nu daţi click pe link şi să nu vă trimiteţi datele personale. Vă rugăm să daţi mai departe acest mesaj, ca să ajungă la cât mai multă lume. Mulţumim!”, scrie pe pagina sa de Facebook retailerul online eMAG.

Imagine indisponibilă

Şi Altex România îşi avertizează clienţii să fie atenţi la fraude. „ALTEX vă recomandă să trataţi cu precauţie apelurile sau mesajele recepţionate prin care sunteţi anunţaţi că aţi câştigat un premiu din partea noastră. Concursurile derulate de către noi au, de fiecare dată, un regulament în care este specificată metoda de contactare a câştigătorilor (email, Facebook sau apel telefonic). Niciodată ALTEX nu vă va solicita să achitaţi vreo taxă, vreun impozit pe un posibil premiu câştigat. Toate taxele pentru premiile oferite sunt suportate de către noi”, scrie compania pe pagina sa de Facebook.

Imagine indisponibilă

Altex roagă, de asemenea, clienţii să reclame astfel de tentative de fraudă la operatorul de telefonie (fixă sau mobilă), cât şi la Poliţie. 

Imagine indisponibilă
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite