Cosmopolis a finalizat prima fază a proiectului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Livrările pentru prima fază a complexului, compusă din 565 de unităţi – 36 de blocuri şi 8 vile – au început în prima jumătate a anului 2008, iar primele 90 de familii s-au mutat deja.

„Suntem mândri că ansamblul nostru nu mai reprezintă doar un proiect pe hârtie, ci un cartier în toata regula, unde 90 de familii îşi vor petrece primul Crăciun în casa nouă” spune Ahmet Buyukhanli acţionarul majoritar al Opus Land Development, dezvoltatorul Cosmopolis.

 

Infrastructura, 20 de milioane de euro

 

Suma investită până acum de către developer ajunge la 100 de milioane de euro pentru dezvoltarea primelor două faze, din care 20 de milioane de euro au fost alocaţi lucrărilor de infrastructură. Lucrările la faza a doua sunt în desfăşurare, iar primele locuinţe vor fi livrate până în vara anului 2010. „Chiar dacă traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere economic, considerăm că prin livrarea celor 565 de unităţi rezidenţiale am arătat ca dezvoltarea de apartamente accesibile, pentru clasa medie, este încă fezabilă pe piaţa românească” mai spune Ahmet Buyukhanli.

 

1.150 de euro pe metru pătrat

 

Preţul mediu al unei locuinţe în acest complex este de 1.150 de euro, plus TVA, pe metru pătrat. Oferta Cosmopolis cuprinde şi garsoniere şi apartamente de două camere în faza a doua de dezvoltare, care se încadrează în programul „Prima Casă”.

Cosmopolis este amplasat în zona de nord-est a Bucureştiului şi este compus din apartamente de două, trei şi patru camere, precum şi vile, iar 60% din teren este alocat spaţiilor verzi. Alte facilităţi sunt: un supermarket, grădiniţă, club de ponei, piscine în are liber şi zonă outdoor de fitness. Sala de gimnastică şi un restaurant vor fi deschise în viitorul apropiat.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite