Amazon renunţă la jucării pentru a face loc în depozite pentru produsele de primă necesitate. Ce alte produse nu se vor mai găsi

Amazon renunţă la jucării pentru a face loc în depozite pentru produsele de primă necesitate. Ce alte produse nu se vor mai găsi

FOTO EPA-EFE

Retailerul online Amazon a anunţat că renunţă la o serie de produse, care nu sunt absolut necesare, precum jucăriile, pentru a face loc în depozitele sale din SUA şi Europa pentru produsele de primă necesitate.

Anunţul Amazon priveşte depozitele sale din Statele Unite, Marea Britanie şi alte state europene, unde vor fi depozitate numai mărfuri de primă necesitate, precum produse esenţiale medicale şi destinate gospodăriilor, aflate la mare cerere ca urmare a epidemiei de coronavirus, transmite Reuters.
 
Schimbarea nu înseamnă că Amazon nu va mai comercializa produse neesenţiale precum huse pentru telefoane şi jucării, doar că stocurile de astfel de produse se vor epuiza în următoarele câteva săptămâni, iar vânzătorii le-ar putea livra direct consumatorilor.
 
Într-o notă trimisă marţi comercianţilor, Amazon a arătat că observă o cerere mai mare pentru cumpărăturile online din partea consumatorilor. În condiţiile în care stocurile de produse pentru gospodărie şi produse medicale se epuizează, Amazon va acorda prioritate anumitor categorii, pentru ca ”aceste produse să fie primite, stocate şi livrate rapid clienţilor”.
 
Amazon a definit mai multe categorii de produse esenţiale care vor fi livrate în continuare, inclusiv produse pentru bebeluşi: produse pentru sănătate şi gospodărie, frumuseţe şi îngrijire personală, băcănie, produse industriale şi ştiinţifice şi produse pentru animale de companie. Cărţile sunt incluse la rândul lor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: