Al treilea mare producător auto închide fabricile din Europa

Al treilea mare producător auto închide fabricile din Europa

FOTO 123 RF

Al treilea mare producător auto a anunţat că îşi va închide fabricile din Europa în cadrul măsurilor luate pentru evitatrea răspândirii coronavirusului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Volkswagen anunţă că va închide aproape toate uzinele europene pentru două - trei săptămâni, din cauza crizei coronavirusului, scrie AFP, citat de Hotnews.
 
Fiat-Chrysler şi PSA Peugeot-Citroen au anunţat măsuri similare. Anunţul a fost făcut de preşedintele Herbert Diess şi, deşi calendarul nu a fost publicat, sindicatele spun că producţia va fi suspendată începând cu ziua de vineri.
 
Diess avrtizase recent că 2020 va fi un an extrem de greu din cauza pandemiei fiindcă este greu de spus cât va dura criza.
 
Ministrul german al economiei, Peter Altmaier, a declarat la RTL că va dura cel puţin până la final de mai criza coronavirusului.
 
Luni, Renault a anunţat că va suspenda temporar producţia la 12 dintre fabricile sale. Vor fi afectate 12 uzine cu 18.000 de angajaţi. 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: